Miodek a nie łatwiej byś miał stare słupki wyciąć w nowej dać jakąś rurkę 20 i zalać na kotwe ? Musisz chyba i tak dać jakieś śruby żeby zblokować że starymi słupkami ?
ZU-Met Myslisz że będzie tak to trzymać?
Miodek jeśli tylko stare słupki się trzymają to tak. Barierka prosta czy jest jakaś L?
ZU-Met Prosta
Miodek ja robilem na markach to było sztywno ale lipa z maskownicami jest bo niedomalowane jest
Weekendowe pracę na warsztacie. Ciepło już jest piecyk postawiony. Oraz zrobiona tablica na narzędzia nad stołem warsztatowym. Nie zdążyłem posprzątać wrzucę kolejne jak już narzędzia będą na swoim miejscu.
Miodek Ale że z OSB ?? Mają ludzie pieniądze 💰😁 A tak na poważnie nie myślałeś na perforowanej z zawieszkami żeby to też miało wyglqd ?
Miodek U mnie 1 stopień na warsztacie. Dwie bluzy, kamizelka i ogień aż za ciepło się robi 🙂
Dzochar91 Wiesz co udało mi się kupić w dobrej cenie. Dlatego że w sklepie nie zmienili ceny 🤣 za całą płytę zapłaciłem 96zl 😁
Miodek No może cena ok ale to dalej jest tylko plyta
U mnie też tylko płyta ale wieszaki porobione i jest ok
suszi8512 Jakie wieszaki zrobiłeś?
Darko Kiedys też tak pracowałem jak u prywaciarza robiłem to była.masakra...
Darko Jakby bylo tyle u mnie to bym Zmienił branże,
Darko U mnie trochę lepiej bo mam piec nadmuchowy jak na mnie dmucha to w miarę przyjemnie się pracuje 🙂
Darko u mnie stała temp to 10st jak piecyk odpalę to jest 22st w koszulce można robić
Miodek mam jeden na klucze taki skośny jeden na kombinerki i szczypce takie cięte i gięte na srubokrety wykorzystałem perforowany narożnik który przyszedł razem z blacha jako zabezpieczenie Luknij u mnie w galerie napewno się dopatrzysz
Co Wy takie zmarzluchy 😃 Przy minus 15 się spawalo 😁
Darko Ale to nie na CO2 raczej 🙂
Darko Dokładnie i najlepiej cos grubego bo wtety się grzało ostro
Przepraszam za prymitywne zasłonięcie ale rozumiecie Rodo i dane wrazliwe
suszi8512 dotacja?? 😀
suszi8512 Przeczytalem ale raczej mało z tego zrozumiałem 😃
Boguslaw nie dotacja nasz nowy lepszy ład