ZU-Met Wiesz bo jest tanie, jak ktoś chciał mieć konkret to kupi bomar pilousa itp. Nie ma się co spinać.
Dzochar91 Wiesz tu nie chodzi czy tanie czy drogie. Chętnie bym dopłacił te 200 czy 300zl za.wieksza podstawę 🙂
Stal-Fun To tylko w Twojej pile tak jest bo w mojej nie.
Dzochar91 We wiekszosci chinczykow tak jest
Stal-Fun Nie wprowadzaj ludzi w błąd .
Dzochar91 A to czemu
Stal-Fun No bo nie we wszystkich chińczykach tak jest że łożyska są na mimośrodzie. Ja mam łożyska 608 na śrubie M8 i tam nie ma mimośrodu,
Dzochar91
Dzochar91 Bardzo dziwne. A z obu stron tak masz. Bo mimośród z jednej strony zawsze byl montowany
Stal-Fun Tak z obu na drugiej stronie nawet łożysko dołożyłem na śrubie
Dzochar91 Masz ją od nowości czy uzywke kupiłeś
Stal-Fun Od nowości. Przyczytslem rozwniejz instrukcje i nie ma w niej nic o regulacji na łożyskach. Jest o regulacji na weglikach, pochyleniu uchwytu na wysuwanym ramieniu regulacji kąta taśmy w pionie . Wraz z podanymi danymi na temat luzów
Dzochar91 A jaki to model. Pewnie taśma 13 mm
Stal-Fun widzę że na prawdę chcesz mi coś udowodnić 🤣🤣. Tylko co Model to cormak mbs 270 fh
Dzochar91 Porwierdzam tam jest śruba bo wymieniałem w takiej w pracy łożyska. Tylko że to bym maktek ale to to samo co cormak
Dzochar91 Nic nie chce udowodnić bo w większości Chińczyków takie rozwiazania byly jak pisalem. Widzę ze teraz ta, regulacje zmienili nie koniecznie na dobre
Stal-Fun To czy jest dobre czy nie to już nie Tobiw go oceniać bo go nie masz 😉
Dzochar91 Dobra już się nie odzywam bo czuję jakąś złość w stosunku do mnie
Stal-Fun Bez przesady 😅 Ja nie mam się na co złościć. Lubię rozmawiać na tematy techniczne
Dzochar91 Spoko
Dzisiaj kolejny dzień z barierkami. Zostaje mi tylko dopiescić i do ocynku 😁
Miodek Robisz normalnie otwory pod ocynk czy np. Wycinasz szlifierka prostokąt? Mowa o miejscach gdzie przyjdzie profil i tego nie widać ale żeby był przeplyw