Dzochar91
Dzochar91 Bardzo dziwne. A z obu stron tak masz. Bo mimo艣r贸d z jednej strony zawsze byl montowany
Stal-Fun Tak z obu na drugiej stronie nawet 艂o偶ysko do艂o偶y艂em na 艣rubie
Dzochar91 Masz j膮 od nowo艣ci czy uzywke kupi艂e艣
Stal-Fun Od nowo艣ci. Przyczytslem rozwniejz instrukcje i nie ma w niej nic o regulacji na 艂o偶yskach. Jest o regulacji na weglikach, pochyleniu uchwytu na wysuwanym ramieniu regulacji k膮ta ta艣my w pionie . Wraz z podanymi danymi na temat luz贸w
Dzochar91 A jaki to model. Pewnie ta艣ma 13 mm
Stal-Fun widz臋 偶e na prawd臋 chcesz mi co艣 udowodni膰 馃ぃ馃ぃ. Tylko co Model to cormak mbs 270 fh
Dzochar91 Porwierdzam tam jest 艣ruba bo wymienia艂em w takiej w pracy 艂o偶yska. Tylko 偶e to bym maktek ale to to samo co cormak
Dzochar91 Nic nie chce udowodni膰 bo w wi臋kszo艣ci Chi艅czyk贸w takie rozwiazania byly jak pisalem. Widz臋 ze teraz ta, regulacje zmienili nie koniecznie na dobre
Stal-Fun To czy jest dobre czy nie to ju偶 nie Tobiw go ocenia膰 bo go nie masz 馃槈
Dzochar91 Dobra ju偶 si臋 nie odzywam bo czuj臋 jak膮艣 z艂o艣膰 w stosunku do mnie
Stal-Fun Bez przesady 馃槄 Ja nie mam si臋 na co z艂o艣ci膰. Lubi臋 rozmawia膰 na tematy techniczne
Dzochar91 Spoko
Dzisiaj kolejny dzie艅 z barierkami. Zostaje mi tylko dopiesci膰 i do ocynku 馃榿
Miodek Robisz normalnie otwory pod ocynk czy np. Wycinasz szlifierka prostok膮t? Mowa o miejscach gdzie przyjdzie profil i tego nie wida膰 ale 偶eby by艂 przeplyw
Connor Wierce otwory od spodu pod ocynk ogniowy. Nie chc膮 mi przyj膮膰 bez widocznych otwor贸w...
Miodek znaczy si臋 jak nie wida膰 otwor贸w porobi艂em raz otwory w 艣rodku profila ale 艂adnie musia艂em zabra膰 do warsztatu i powiervic...
Miodek Powa偶nie?? A jak masz wypalone w s艂upkach otwory pod profile i co trzeba jeszcze dodatkowo wierci膰 偶eby by艂o wida膰 a jak klient nie chce otwor贸w, ciekawe podej艣cie ocynkowni
Ja np wypalam w s艂upkach na profil odchodzi wiercenie i rozmierzanie . A jak na barierkach np z 20x20 wierce 16 i robi臋 zdj臋cia i im pokazuje. Ale w艂a艣nie nie ka偶da ocynkownia toleruje ukryte.
Dzochar91 masakra je艣li tak jest faktycznie. Kilka godzin pracy wi臋cej to tego ten wyp艂ywaj膮cy ocynk robi wsz臋dzie syf.
Dzochar91 No niestety... Nie chcieli przyj膮膰 takiego... A nie mam nigdzie bli偶ej 偶adnej cynkowni....
ZU-Met Dok艂adnie 馃憣