Dzochar91 艁o偶yska s膮 na mimosrodach i to nimi regulujesz pochylenie ta艣my. P艂ytki z weglika s膮 dla lepszego prowadzenia ta艣my
Stal-Fun 艁o偶yska tak ale pochylenie to chyba tymi ?
Stal-Fun To tylko w Twojej pile tak jest bo w mojej nie.
@Miodek u mnie w zestawie taka os艂ona dodatkowa by艂a jeszcze.
Miodek Tak mam u siebie rozwi膮zane i nic nie kapie za pi艂e
Stal-Fun Z ty艂u te偶 Ci si臋 wylewa?
ZU-Met Z tylu i z przodu. W chinczykach tak jest
To samo u mnie ale powiem Ci 偶e w pracy mia艂em makteka 270 z 8lat mia艂 i nawet przy 60' si臋 la艂o do wanny.
ZU-Met bo ten problem z wylewaniem jest w mnijszych pi艂ach na zdj k膮t 60 stopni
Dzochar91 tam jest ta艣m膮 o cm kr贸tsza od mojej a gabaryty iddentyczne. Oszcz臋dno艣ci na obudowie. Zamiast zrobi膰 15cm wi臋ksza mam dwie takie wanienki z blachy kabaret
ZU-Met Wiesz bo jest tanie, jak kto艣 chcia艂 mie膰 konkret to kupi bomar pilousa itp. Nie ma si臋 co spina膰.
Dzochar91 Wiesz tu nie chodzi czy tanie czy drogie. Ch臋tnie bym dop艂aci艂 te 200 czy 300zl za.wieksza podstaw臋 馃檪
Dzochar91 We wiekszosci chinczykow tak jest
Stal-Fun Nie wprowadzaj ludzi w b艂膮d .
Dzochar91 A to czemu
Stal-Fun No bo nie we wszystkich chi艅czykach tak jest 偶e 艂o偶yska s膮 na mimo艣rodzie. Ja mam 艂o偶yska 608 na 艣rubie M8 i tam nie ma mimo艣rodu,
Dzochar91
Dzochar91 Bardzo dziwne. A z obu stron tak masz. Bo mimo艣r贸d z jednej strony zawsze byl montowany
Stal-Fun Tak z obu na drugiej stronie nawet 艂o偶ysko do艂o偶y艂em na 艣rubie
Dzochar91 Masz j膮 od nowo艣ci czy uzywke kupi艂e艣
Stal-Fun Od nowo艣ci. Przyczytslem rozwniejz instrukcje i nie ma w niej nic o regulacji na 艂o偶yskach. Jest o regulacji na weglikach, pochyleniu uchwytu na wysuwanym ramieniu regulacji k膮ta ta艣my w pionie . Wraz z podanymi danymi na temat luz贸w