Stal-Fun To tylko w Twojej pile tak jest bo w mojej nie.
Dzochar91 We wiekszosci chinczykow tak jest
Dzochar91 Wiesz tu nie chodzi czy tanie czy drogie. Ch臋tnie bym dop艂aci艂 te 200 czy 300zl za.wieksza podstaw臋 馃檪
Stal-Fun Nie wprowadzaj ludzi w b艂膮d .
Dzochar91 A to czemu
Stal-Fun No bo nie we wszystkich chi艅czykach tak jest 偶e 艂o偶yska s膮 na mimo艣rodzie. Ja mam 艂o偶yska 608 na 艣rubie M8 i tam nie ma mimo艣rodu,
Dzochar91
Dzochar91 Bardzo dziwne. A z obu stron tak masz. Bo mimo艣r贸d z jednej strony zawsze byl montowany
Stal-Fun Tak z obu na drugiej stronie nawet 艂o偶ysko do艂o偶y艂em na 艣rubie
Dzochar91 Masz j膮 od nowo艣ci czy uzywke kupi艂e艣
Stal-Fun Od nowo艣ci. Przyczytslem rozwniejz instrukcje i nie ma w niej nic o regulacji na 艂o偶yskach. Jest o regulacji na weglikach, pochyleniu uchwytu na wysuwanym ramieniu regulacji k膮ta ta艣my w pionie . Wraz z podanymi danymi na temat luz贸w
Dzochar91 A jaki to model. Pewnie ta艣ma 13 mm
Stal-Fun widz臋 偶e na prawd臋 chcesz mi co艣 udowodni膰 馃ぃ馃ぃ. Tylko co Model to cormak mbs 270 fh
Dzochar91 Porwierdzam tam jest 艣ruba bo wymienia艂em w takiej w pracy 艂o偶yska. Tylko 偶e to bym maktek ale to to samo co cormak
Dzochar91 Nic nie chce udowodni膰 bo w wi臋kszo艣ci Chi艅czyk贸w takie rozwiazania byly jak pisalem. Widz臋 ze teraz ta, regulacje zmienili nie koniecznie na dobre
Stal-Fun To czy jest dobre czy nie to ju偶 nie Tobiw go ocenia膰 bo go nie masz 馃槈
Dzochar91 Dobra ju偶 si臋 nie odzywam bo czuj臋 jak膮艣 z艂o艣膰 w stosunku do mnie
Stal-Fun Bez przesady 馃槄 Ja nie mam si臋 na co z艂o艣ci膰. Lubi臋 rozmawia膰 na tematy techniczne
Dzochar91 Spoko
Dzisiaj kolejny dzie艅 z barierkami. Zostaje mi tylko dopiesci膰 i do ocynku 馃榿
Miodek Robisz normalnie otwory pod ocynk czy np. Wycinasz szlifierka prostok膮t? Mowa o miejscach gdzie przyjdzie profil i tego nie wida膰 ale 偶eby by艂 przeplyw
Connor Wierce otwory od spodu pod ocynk ogniowy. Nie chc膮 mi przyj膮膰 bez widocznych otwor贸w...