Dzochar91 dziadostwo😃
Sa i zdjecia. Nie wiem czemu sie nie załadowały.
ZU-Met tamte jednak były lepsze 😀😃 nie no tak na serio zacnie 😀👌
ZU-Met no to teraz będzie Like 🤣
STALVAR nie lubię takich rzadkich ale klientka chciała 4szt. Na początku to wogole było tam 20x20 ale jak zobaczyła projekt to stwierdziła że może jednak trochę grubsze będą lepsze🙂
Boguslaw o już myślałem że napiszesz ze mogłem plytki do zdjęć ułożyć bo goły beton jest 😃 Podziękował🙂
ZU-Met nie chciał dobijać 🙂
ZU-Met dobra robota podoba mi sie
ZU-Met Piękne stoły. Jaką grubość ścianki w profilach stosujesz?
MEWPW przeważnie 2mm chyba że np 1.5mm wygląda, np 20x20🙂
Plan ambitny, projekt jest, rozpiska cięcia zrobiona trzeba się brać za robotę🙂
ZU-Met mam już podobna schodowa zrealizowaną 🙂
STALVAR do malowania jakoś muszę to spiac. Profil 25x25 wystarczy?
ZU-Met tak ja robiłem z profila 25x25x2 i spinałem to wszystko do.malowania na płaskowniku.
STALVAR to też z 25x25x2, fajny solidny profil, i ładniejszy niż 20x20x2 bo ten zawsze mi się trafiał trochę zapadnięty.
ZU-Met u mnie może nie było problemów z jakością profila ale porównując sztywność na długość 2-3 metrów jest nie do porównania 🙂
STALVAR bardziej o technologie chodzi. Na 80x20 60x20 z 2 ta krawędz 20 przeważnie jest z dołkiem .
ZU-Met chodzi Ci o szew na boku 20??? Bo ja jak kupuje profile to żadnych dołków nie mam 🙂 No.chyba że szew jest .
STALVAR nie, szew jest przeważnie ładny ale ścianka naprzeciw szwa jest taka jakby zadolowana. Po przejechaniu szlifierka na srodku zostaje nietknięty materiał. To samo często jest na 15x15.
Balustrada harfa gotowa zamontowana. Ponad tydzień na lakierni czekała bo inwestor na urlopie 🙂
ZU-Met bajeczka mam coś podobnego do zamontowania tylko że w poniedziałek oddaje do malowania