AkamanoxD Chcesz jeszcze 3 psa ?
Dzochar91 Ja ju偶 mam 3 ten czarny szczeniak ju偶 dor贸s艂 ma 1.5 roku ale kurde fotki nie mam a filmik贸w nie mo偶na dodawa膰 馃 Nie lubi臋 krzy偶owa膰 ras. Ani ich nadmiernie rozmna偶a膰 馃
AkamanoxD To po Co Ci 4 pies ??
Dzochar91 Bo mam tak膮 natur臋 偶e ka偶dy musi mie膰 swoj膮 po艂贸wk臋. Po prostu lubi臋 zwierz臋ta. Tym bardziej maj膮c gospodarstwo jest ich pe艂no. 鈽猴笍
AkamanoxD to jest pierwszy pies kt贸rego nie boi si臋 moja c贸rka i si臋 z nim bawi i g艂aska. Moi rodzice maj膮 jeszcze jednego to nie podejdzie do niego nawet a jakie艣 dwa lata temu zdech艂 10l sznaucer to te偶 p艂aka艂a i ucieka艂a. Taka ciekawostka馃檪
ZU-Met No bo nie by艂o psa w domu od ma艂ego, tylko pewnie na zewn膮trz przy budzie
ZU-Met Znam to. Dzieci te偶 nie rozumiej膮 ze pies, kot nie nie zabawka. U mnie c贸rka ci膮ga kota na prawo i lewo. Ale tylko 1 taki jest reszta ucieka 馃槄
Dzochar91 nie przy budzie og贸lnie na podw贸rku馃檪
AkamanoxD Jak mowa o kocie to jest Lucjan.
Boguslaw Wie co dobre 馃槀
ZU-Met No to dzieci si臋 takich przewa偶nie boj膮,
Dzochar91 moje chrze艣nica gdzie mieszkamy w jednym podw贸rku znowu jest strasznie za wszystkim psami i kotami i w og贸le.
ZU-Met Wiess jak dzieci, ka偶dy inne
ZU-Met U mnie c贸rka nie boi si臋 ps贸w itp a np. jest czujna i nie podejdzie jak pracuje odkurzacz automatyczny
Dzochar91 To dobrze. Niekt贸re dziecki 艂atwo podchodz膮 do obcych, a inne maj膮 dystans dopiero po czasie si臋 przekonuj膮. To dobra cecha 馃挭
AkamanoxD troch臋 to mojej 偶ony wina bo ona og贸lnie ma spory dystans i jak Zu by艂a ma艂a to nie pozwala艂a si臋 im zbli偶a膰. To samo z burza widzi 偶e si臋 boi to ma to samo. Ze mn膮 mo偶e ogl膮da膰 w oknie z Dagmara chowaj膮 si臋 pod ko艂dr臋 馃ぃ
ZU-Met 呕ona ma podobnie 馃槀馃槀馃槀
AkamanoxD dziewczyna z miasta to wszystkiego si臋 boi 馃檪
ZU-Met No by膰 mo偶e, ale s膮 te偶 takie kobiety 偶e z miasta b臋dzie robic na wsi a ta ze wsi tylko do miasta bo wie艣 jej 艣mierdzi 馃構
AkamanoxD co艣 w tym jest faktycznie 馃檪