Boguslaw trochę cię oszukali z tą miniaturka wilczura 🤣😎💪
AkamanoxD opalales palnikiem? Fajnie to wyszło.😁
Miodek Dokładnie tak, palinik i jazda, ale na przyszłość należały by bezbarwnym lakierem walnąć bo wycierają się sadze 😅🤔
AkamanoxD Po rodzicach polujących ??
Dzochar91 Tak
Boguslaw Nie ważne czy rasowy czy kundelek mały czy duży ważne że jest. W końcu to najwierniejszy przyjaciel człowieka. Przynosi tyle radości i wgl że nie każdy to dostrzega, traktuje jak zabawkę, aż w końcu wyrzuca.. Szanujemy to co mamy 💪
AkamanoxD Dobrze mówisz.💪😎
AkamanoxD Dokładnie, 👌👌
Miodek tak
AkamanoxD albo urośnie i będzie za duży do tej budy🙂 ja mam takiego, matka labrador ojciec NN. Wabi się Wafel 🙂
ZU-Met Fajny ^^ Traktuj go dobrze 💪
ZU-Met
Boguslaw
Dzochar91 przedstawiam Wam Hera Owczarek Niemiecki Długowłosy nie katowany i Bąbel owczarek niemiecki krótkowłosy staropolski/użytkowy . A teraz pytanie do Was! Jeśli ma ktoś bądź zna kogoś kto ma suczke w typie Bąbla to chętnie kupię! 💪💥
AkamanoxD to jest pierwszy pies którego nie boi się moja córka i się z nim bawi i głaska. Moi rodzice mają jeszcze jednego to nie podejdzie do niego nawet a jakieś dwa lata temu zdechł 10l sznaucer to też płakała i uciekała. Taka ciekawostka🙂
AkamanoxD Chcesz jeszcze 3 psa ?
Dzochar91 Ja już mam 3 ten czarny szczeniak już dorósł ma 1.5 roku ale kurde fotki nie mam a filmików nie można dodawać 🤔 Nie lubię krzyżować ras. Ani ich nadmiernie rozmnażać 🤔
AkamanoxD To po Co Ci 4 pies ??
Dzochar91 Bo mam taką naturę że każdy musi mieć swoją połówkę. Po prostu lubię zwierzęta. Tym bardziej mając gospodarstwo jest ich pełno. ☺️
ZU-Met No bo nie było psa w domu od małego, tylko pewnie na zewnątrz przy budzie
ZU-Met Znam to. Dzieci też nie rozumieją ze pies, kot nie nie zabawka. U mnie córka ciąga kota na prawo i lewo. Ale tylko 1 taki jest reszta ucieka 😅
Dzochar91 nie przy budzie ogólnie na podwórku🙂
AkamanoxD Jak mowa o kocie to jest Lucjan.
Boguslaw Wie co dobre 😂