AkamanoxD Dobrze m贸wisz.馃挭馃槑
Miodek tak
AkamanoxD Dok艂adnie, 馃憣馃憣
AkamanoxD albo uro艣nie i b臋dzie za du偶y do tej budy馃檪 ja mam takiego, matka labrador ojciec NN. Wabi si臋 Wafel 馃檪
ZU-Met Fajny ^^ Traktuj go dobrze 馃挭
ZU-Met
Boguslaw
Dzochar91 przedstawiam Wam Hera Owczarek Niemiecki D艂ugow艂osy nie katowany i B膮bel owczarek niemiecki kr贸tkow艂osy staropolski/u偶ytkowy . A teraz pytanie do Was! Je艣li ma kto艣 b膮d藕 zna kogo艣 kto ma suczke w typie B膮bla to ch臋tnie kupi臋! 馃挭馃挜
AkamanoxD to jest pierwszy pies kt贸rego nie boi si臋 moja c贸rka i si臋 z nim bawi i g艂aska. Moi rodzice maj膮 jeszcze jednego to nie podejdzie do niego nawet a jakie艣 dwa lata temu zdech艂 10l sznaucer to te偶 p艂aka艂a i ucieka艂a. Taka ciekawostka馃檪
AkamanoxD Chcesz jeszcze 3 psa ?
Dzochar91 Ja ju偶 mam 3 ten czarny szczeniak ju偶 dor贸s艂 ma 1.5 roku ale kurde fotki nie mam a filmik贸w nie mo偶na dodawa膰 馃 Nie lubi臋 krzy偶owa膰 ras. Ani ich nadmiernie rozmna偶a膰 馃
AkamanoxD To po Co Ci 4 pies ??
Dzochar91 Bo mam tak膮 natur臋 偶e ka偶dy musi mie膰 swoj膮 po艂贸wk臋. Po prostu lubi臋 zwierz臋ta. Tym bardziej maj膮c gospodarstwo jest ich pe艂no. 鈽猴笍
ZU-Met No bo nie by艂o psa w domu od ma艂ego, tylko pewnie na zewn膮trz przy budzie
ZU-Met Znam to. Dzieci te偶 nie rozumiej膮 ze pies, kot nie nie zabawka. U mnie c贸rka ci膮ga kota na prawo i lewo. Ale tylko 1 taki jest reszta ucieka 馃槄
Dzochar91 nie przy budzie og贸lnie na podw贸rku馃檪
AkamanoxD Jak mowa o kocie to jest Lucjan.
Boguslaw Wie co dobre 馃槀
ZU-Met No to dzieci si臋 takich przewa偶nie boj膮,
Dzochar91 moje chrze艣nica gdzie mieszkamy w jednym podw贸rku znowu jest strasznie za wszystkim psami i kotami i w og贸le.
ZU-Met Wiess jak dzieci, ka偶dy inne
ZU-Met U mnie c贸rka nie boi si臋 ps贸w itp a np. jest czujna i nie podejdzie jak pracuje odkurzacz automatyczny
Dzochar91 To dobrze. Niekt贸re dziecki 艂atwo podchodz膮 do obcych, a inne maj膮 dystans dopiero po czasie si臋 przekonuj膮. To dobra cecha 馃挭