ZU-Met No bo nie by艂o psa w domu od ma艂ego, tylko pewnie na zewn膮trz przy budzie
Dzochar91 nie przy budzie og贸lnie na podw贸rku馃檪
ZU-Met Znam to. Dzieci te偶 nie rozumiej膮 ze pies, kot nie nie zabawka. U mnie c贸rka ci膮ga kota na prawo i lewo. Ale tylko 1 taki jest reszta ucieka 馃槄
AkamanoxD Jak mowa o kocie to jest Lucjan.
Boguslaw Wie co dobre 馃槀
ZU-Met No to dzieci si臋 takich przewa偶nie boj膮,
Dzochar91 moje chrze艣nica gdzie mieszkamy w jednym podw贸rku znowu jest strasznie za wszystkim psami i kotami i w og贸le.
ZU-Met Wiess jak dzieci, ka偶dy inne
ZU-Met U mnie c贸rka nie boi si臋 ps贸w itp a np. jest czujna i nie podejdzie jak pracuje odkurzacz automatyczny
Dzochar91 To dobrze. Niekt贸re dziecki 艂atwo podchodz膮 do obcych, a inne maj膮 dystans dopiero po czasie si臋 przekonuj膮. To dobra cecha 馃挭
AkamanoxD troch臋 to mojej 偶ony wina bo ona og贸lnie ma spory dystans i jak Zu by艂a ma艂a to nie pozwala艂a si臋 im zbli偶a膰. To samo z burza widzi 偶e si臋 boi to ma to samo. Ze mn膮 mo偶e ogl膮da膰 w oknie z Dagmara chowaj膮 si臋 pod ko艂dr臋 馃ぃ
ZU-Met 呕ona ma podobnie 馃槀馃槀馃槀
AkamanoxD dziewczyna z miasta to wszystkiego si臋 boi 馃檪
ZU-Met No by膰 mo偶e, ale s膮 te偶 takie kobiety 偶e z miasta b臋dzie robic na wsi a ta ze wsi tylko do miasta bo wie艣 jej 艣mierdzi 馃構
AkamanoxD co艣 w tym jest faktycznie 馃檪
Mocowanie do anteny dla babci ruszy艂o 馃挭馃構 reszta pewnie jak b臋d臋 ju偶 w domu 馃槄
Szybka robota. 艁aweczka na taras. D贸艂 do przciecia b臋dzie. Efekty b臋d膮 jak znajd臋 czas w domu 馃槄 Narazie poci臋te na zak艂adzie 馃挭馃構
AkamanoxD lajkujaca Anula_99 to pewnie 偶ona 馃馃榿
Dzochar91 I tu mnie potrafi namierzy膰 馃槀 nigdzie spokoju nie ma 馃槀
Dzochar91 zbieraj膮 na czwartego kr贸la 馃榾
Boguslaw Heh, te偶 bym chcial co艣 wygra膰
Boguslaw Co znaczy z tym 4 kr贸lem?