Stal-Fun Ale tak możesz zrobić na zwykłym. Obrotowy musisz miec na prosto
Stal-Fun
Boguslaw Ty masz stół w wersji PLUS powiedz mi pasują do niego trzpienie montażowe konkurencji?? Bo oni z tego co wiem mają piny nie 24 tylko 23 jeśli chodzi o grubość z narzędziem. Chyba że masz tylko od nich trzpienie.
Hipcio Jak może być 23 ? To co elementy osprzętu mają 11 mm ? Standard 12+12 15+15 Zawsze możesz zastosować np 12+15 i Plus Dystans 3mm
Hipcio miałem trzpienie z konkurencji robiłem do nich podkładki, teraz mam już trzpienie z GPPH
Dzochar91 jak masz fazę na stole od spodu to ten mm ma sens akurat
ZU-Met no może, Ja nie mam fazowanych otworów, ale i tak jest to dziwne.
No z tego co mi powiedziano to że tak że trzpiebie są na 23. A że nie mam jeszcze stołu u siebie to szukam potwierdzenia czy jak zakupie trzpienie u kogoś innego to czy będą pasować 😁
Hipcio jeśli i tak nie masz trzpieni to szukaj takie na 24mm ewentualnie z nakrętka
A moze macie jakiś namiar na takie trzpienie?
Hipcio mam brać te https://allegro.pl/oferta/trzpien-szybkiego-montazu-system-28-11828486400 Czekam jeszcze jak gość dokończy prototyp z nakrętka.
Dzochar91 z nakrętka to będą Ci potrzebne jak będziesz miał coś innej grubości bo normalnie to bez sensu dopłacać .
Dzochar91 te same mi wpadły w oko tylko nie ma jeszcze tych regulowanych a i cena też nie wiadomo jaka będzie.
Dzochar91 też pierwsze słyszę ale jedyne co do głowy mi przychodzi . Albo z blachy 12 i frezowane na 11.5 .
ZU-Met u nich w katalogu pisze właśnie że narzędzia są 11mm
ZU-Met Tak wiem o tym i będę miał różne oprzyrządowanie
Boguslaw i czemu zmieniłeś na gpph? Dużo lepsze?
Dzochar91 jak kupujesz to nie możesz brać wszystko z 15?
ZU-Met eh, co Ci będę tłumaczył.
Hipcio Te z GPPH są czarne oksydowane mają dwa oringi nie muszę podkładek dawać są bardziej pasowne do otworów mają mniejsza główkę to są niuanse które irytują przy pracy itd. Starych muszę się pozbyć mam 20szt z podkładkami.
Hipcio myślę że i tak będzie cena atrakcyjna
Hipcio Moze są frezowane po paleniu albo szlifowane