Boguslaw właśnie a tych co widziałem po dokręceniu jest w pionie idealnie
Dzochar91 Nawet bessey ma na prosto i w sumie wszystkie co widziałem tak mają 🙂
Boguslaw w Zamościu na lotnisku też rozbili bazę i na poligonie obok zamoscia też coś się po rozkładało
Aż może jutro na Radomskie pojade nasze słynne lotnisko na całą Polskę razem ze stadionem 🙂
ZU-Met Ja jak spawalem sciski do pinow to z 1,5 stopnia przechylalem do przodu. Po docisnieciu ściska masz go na prosto
Stal-Fun no to o tym piszę, wreszcie ktoś też tak zrobił 😁😁
Stal-Fun Ale tak możesz zrobić na zwykłym. Obrotowy musisz miec na prosto
Stal-Fun
Boguslaw Ty masz stół w wersji PLUS powiedz mi pasują do niego trzpienie montażowe konkurencji?? Bo oni z tego co wiem mają piny nie 24 tylko 23 jeśli chodzi o grubość z narzędziem. Chyba że masz tylko od nich trzpienie.
Hipcio Jak może być 23 ? To co elementy osprzętu mają 11 mm ? Standard 12+12 15+15 Zawsze możesz zastosować np 12+15 i Plus Dystans 3mm
Hipcio miałem trzpienie z konkurencji robiłem do nich podkładki, teraz mam już trzpienie z GPPH
Dzochar91 jak masz fazę na stole od spodu to ten mm ma sens akurat
ZU-Met no może, Ja nie mam fazowanych otworów, ale i tak jest to dziwne.
No z tego co mi powiedziano to że tak że trzpiebie są na 23. A że nie mam jeszcze stołu u siebie to szukam potwierdzenia czy jak zakupie trzpienie u kogoś innego to czy będą pasować 😁
Hipcio jeśli i tak nie masz trzpieni to szukaj takie na 24mm ewentualnie z nakrętka
A moze macie jakiś namiar na takie trzpienie?
Hipcio mam brać te https://allegro.pl/oferta/trzpien-szybkiego-montazu-system-28-11828486400 Czekam jeszcze jak gość dokończy prototyp z nakrętka.
Dzochar91 z nakrętka to będą Ci potrzebne jak będziesz miał coś innej grubości bo normalnie to bez sensu dopłacać .
Dzochar91 te same mi wpadły w oko tylko nie ma jeszcze tych regulowanych a i cena też nie wiadomo jaka będzie.
Dzochar91 też pierwsze słyszę ale jedyne co do głowy mi przychodzi . Albo z blachy 12 i frezowane na 11.5 .
ZU-Met u nich w katalogu pisze właśnie że narzędzia są 11mm
ZU-Met Tak wiem o tym i będę miał różne oprzyrządowanie
Boguslaw i czemu zmieniłeś na gpph? Dużo lepsze?
Dzochar91 jak kupujesz to nie możesz brać wszystko z 15?