- Edytowany
[Post edytowany przez Moderatora ze względu na niezgodność z §2 pkt. 8 Regulaminu Portalu ]
[Post edytowany przez Moderatora ze względu na niezgodność z §2 pkt. 8 Regulaminu Portalu ]
Wreszcie jest i rozpakowana
Boguslaw Stal-Fun Przypominamy, że zgodnie z §2 pkt. 8 Regulaminu Portalu "Niedopuszczalne jest publikowanie za pośrednictwem Forum pytań lub problemów wraz z żądaniem przesłania odpowiedzi na indywidualny adres poczty elektronicznej lub za pomocą innego kanału porozumiewania się na odległość. Forum przeznaczone jest do otwartej wymiany informacji, dostępnej publicznie dla wszystkich Użytkowników."
Moderator_MK Dobrze będę o tym pamiętał
Moderator_MK Drogi bezosobowy moderatorze być może nagiąłem Wasz regulamin ale skoro już do tego doszło to powinieneś dociekać dlaczego, na stronie gpph ani w cenniku nie ma dokładnych zdjęć tego wózka a skoro kosztuje ponad 3tys sam wózeczek to chciałbym go zobaczyć i kogoś kto go ma. Druga kwestia byłem u was w siedzibie w Mielcu w lutym jak odbierałem swój stół spawalniczy za ok 10000 i jakoś nikt mimo tego że miałem przyjemność rozmawiać z obydwoma Szefami i dyr nie pokazał ani nie zaprezentował mi takiego wózka marketing kuleje???.
Przecież logiczne i oczywiste jest to że jeśli kupi się taki stół to sam stół to nie wszystko nie wiem nikomu chyba nie zależało na podtrzymaniu kontaktu proponowania nowości, poza tym jestem na tym forum praktycznie codziennie i smutno mi że chyba powoli umiera to forum, dyskusje prowadzi kilka osób na palcach licząc.
To tyle moich żali
P. S.
Czyli telefonami i mailami też nie można się wymieniać na forum?
Ja jak narazie jestem w trakcie budowania mojego warsztatu i codziennie czytam co tutaj nowego ale nie za wiele się dzieje a jak zrobię jakiś post to nawet nie ma odpowiedzi albo jedna. Masakra może ludzie nie mają czasu aby tu przesoadywac i się udzielać?
Miodek Nie wiem moze faktycznie tak jest. Na początku dyskusje byly codziennie a teraz jakoś to wszystko ucichło. Według mnie to administratorzy powinni popracować trochę bardziej nad wypromowaniem tego właśnie forum zeby ludzi zachęcić przyciągnąć a nie skupiać sie tylko na reklamie stołów i akcesoriów. To tylko taka moja opinia i sugestia. Pozdrawiam serdecznie
Miodek Panie Miodek zapowiedź darmowych projektów i konkursy GPPH zciagnely tutaj ludzi różnych profecji ale i spawaczy etatowych na własnej komercycjej działalności, i amatorów którzy pragną wiedzy zdobycia doswiaczen podpatrzenia jak to robią inni i po to miało w/g mnie być to forum nie wiem co autorzy mieli na myśli ja z kolega Stal Fun zaprzyjaźniłem się i zawsze publikujemy różne tematy niekoniecznie spawalnicze reszta zapyta raz czasem coś wstawi i tyle. Z kolegą Sthonka też utrzymuje kontakt i podziwiam jego dzieła sztuki, kiedyś go ktoś zbanował że ładny wydech wsadził do renowki ale tutaj chodziło o jego twórcza pracę a nie do jakiej marki samochodu to robił. Się rozpisałem. Możesz dołączyć do weteranów zapraszam w swoim jak i w imieniu pozostałych.
Boguslaw masz rację. Zauważyłem właśnie ze to wasza trójka najczęściej coś wrzuca jakieś posty. Ja dopiero zaczynam moja przygodę z tworzeniem ruznero rodzaju mebli czy też ogrodzeń. Aktualnie jestem w trakcie budowania warsztaty. Buduje systemem gospodarczym ale mam nadzieję jak najszybciej skończyć i rozpocząć przygodę pozdrawiam i dzięki za zaproszenie do grona weteranów