[Blog] |Bogusław| Kolejny projekt
- Edytowany
[Post edytowany przez Moderatora ze względu na niezgodność z §2 pkt. 8 Regulaminu Portalu ]
- Edytowany
[Post edytowany przez Moderatora ze względu na niezgodność z §2 pkt. 8 Regulaminu Portalu ]
- Edytowany
- Edytowany
Wreszcie jest i rozpakowana
Boguslaw Stal-Fun Przypominamy, że zgodnie z §2 pkt. 8 Regulaminu Portalu "Niedopuszczalne jest publikowanie za pośrednictwem Forum pytań lub problemów wraz z żądaniem przesłania odpowiedzi na indywidualny adres poczty elektronicznej lub za pomocą innego kanału porozumiewania się na odległość. Forum przeznaczone jest do otwartej wymiany informacji, dostępnej publicznie dla wszystkich Użytkowników."
Moderator_MK Dobrze będę o tym pamiętał
Moderator_MK Drogi bezosobowy moderatorze być może nagiąłem Wasz regulamin ale skoro już do tego doszło to powinieneś dociekać dlaczego, na stronie gpph ani w cenniku nie ma dokładnych zdjęć tego wózka a skoro kosztuje ponad 3tys sam wózeczek to chciałbym go zobaczyć i kogoś kto go ma. Druga kwestia byłem u was w siedzibie w Mielcu w lutym jak odbierałem swój stół spawalniczy za ok 10000 i jakoś nikt mimo tego że miałem przyjemność rozmawiać z obydwoma Szefami i dyr nie pokazał ani nie zaprezentował mi takiego wózka marketing kuleje???.
Przecież logiczne i oczywiste jest to że jeśli kupi się taki stół to sam stół to nie wszystko nie wiem nikomu chyba nie zależało na podtrzymaniu kontaktu proponowania nowości, poza tym jestem na tym forum praktycznie codziennie i smutno mi że chyba powoli umiera to forum, dyskusje prowadzi kilka osób na palcach licząc.
To tyle moich żali
P. S.
Czyli telefonami i mailami też nie można się wymieniać na forum?