Miodek Mail zwrotny z potwierdzeniem przyjęcia formularza będzie wysyłany w najbliższym czasie. Natomiast przed imprezą forumową będziemy jeszcze do wszystkich dzwonić odnośnie potwierdzenia przybycia.
Spotkanie Forumowe 2025 - znamy termin!🤝😎
Potwierdzenie poszło! Jeśli jest ktoś komu nie doszedł mail, ani nie znalazł w spamie to proszę o informacje zwrotną - zweryfikujemy to.
Moderator_WKK doszło
Moderator_WKK Mam potwierdzenie dziękuję
Moderator_WKK jest potwierdzenie na mejlu
- Edytowany
Planuję być, również zapisany
Dobra Panowie i ja się zapisałem
Ja jako świeżak również się z wami chętnie zobaczę
O ile dostane urlop to będę Pytanie czy ktoś z okolic GLIWIC lub jadący przez to miasto (lub okolice) również się wybiera i chciałby współtowarzysza podróży?
Gwiazda Wieczoru Integracji Forumowej #004!
Mamy dla Was fantastyczną wiadomość! Podczas naszej niezapomnianej integracji, która odbędzie się 7 marca 2025 roku, wystąpi kabaret Zdolni i Skromni
Ich występy to mieszanka inteligentnego humoru i świetnej energii, która na pewno rozbawi Was do łez!
Przypominamy, że liczba miejsc jest mocno ograniczona – zostało ich już tylko kilka! Nie czekajcie do ostatniej chwili, bo możecie przegapić tę wyjątkową okazję!
Link do zapisów: https://gpph-group.com/pl/integracja-forumowa-2025/
Zapewniamy Wam mnóstwo śmiechu, dobrej zabawy i niezapomniane wspomnienia. Nie może Was zabraknąć!
Do zobaczenia w marcu!
Uwaga, uwaga!
Zapisy na Integrację Forumową #004 zostały oficjalnie ZAMKNIĘTE!
Cieszymy się, że tak wiele osób postanowiło dołączyć do nas podczas tego wydarzenia. Wasze zgłoszenia pokazują, jak ważna jest dla Was wspólna integracja i wymiana doświadczeń Dziękujemy wszystkim, którzy zdążyli się zgłosić – zapowiada się niesamowite wydarzenie!
Nie udało Ci się zapisać? Bez obaw! Jeśli zwolnią się jakieś miejsca, będziemy Was o tym na bieżąco informować tutaj na Forum i na naszym Facebooku
Trzymajcie rękę na pulsie!
Do zobaczenia już 7 marca! Będzie się działo!
W takim razie czekam aż się zwolni jakieś miejsce
MEWPW a widzisz była by okazja o CNC pogadać jak byś się załapał
Maszynotwor Może wpadnę na krzywy ryj