slawekk225 Wszystkich Forumowiczów serdecznie zapraszamy na integrację Za niedługo udostępnimy formularz zgłoszeniowy i za jego pomocą będzie można zapisać się na już 4-tą niezapomnianą imprezę forumową! Także zapisuj tę datę w kalendarzu i widzimy się 7 marca 2025!
Spotkanie Forumowe 2025 - znamy termin!🤝😎
- Edytowany
Mamy dla Was świetną wiadomość! Zapisy na Integrację Forumową #004 właśnie ruszają!
W tym roku zapisy na imprezę prowadzimy poprzez formularz zgłoszeniowy Wypełnienie formularza zgłoszeniowego jest bardzo proste - wystarczy kliknąć w link: https://gpph-group.com/pl/integracja-forumowa-2025/ i wpisać w niego niezbędne dane, a następnie kliknąć "Wyślij zgłoszenie"
Wow! Naprawdę sporo osób zapisało się w ciągu pierwszych kilkudziesięciu minut, jesteśmy pod wrażeniem! To będzie świetna impreza
Obecny zapisany
No i poszło zgłoszenie więc świeżak na forum też będzie
Pytanko mam do tych co się zapisali. Czy po wysłaniu formularza dostaliście jakieś potwierdzenie że jesteście na liście gości? Bo wysłałem zgłoszenie chyba ponad tydzień temu i nie mam żadnego info
Miodek Mail zwrotny z potwierdzeniem przyjęcia formularza będzie wysyłany w najbliższym czasie. Natomiast przed imprezą forumową będziemy jeszcze do wszystkich dzwonić odnośnie potwierdzenia przybycia.
Potwierdzenie poszło! Jeśli jest ktoś komu nie doszedł mail, ani nie znalazł w spamie to proszę o informacje zwrotną - zweryfikujemy to.
Moderator_WKK doszło
Moderator_WKK Mam potwierdzenie dziękuję
Moderator_WKK jest potwierdzenie na mejlu
- Edytowany
Planuję być, również zapisany
Dobra Panowie i ja się zapisałem
Ja jako świeżak również się z wami chętnie zobaczę
O ile dostane urlop to będę Pytanie czy ktoś z okolic GLIWIC lub jadący przez to miasto (lub okolice) również się wybiera i chciałby współtowarzysza podróży?
Gwiazda Wieczoru Integracji Forumowej #004!
Mamy dla Was fantastyczną wiadomość! Podczas naszej niezapomnianej integracji, która odbędzie się 7 marca 2025 roku, wystąpi kabaret Zdolni i Skromni
Ich występy to mieszanka inteligentnego humoru i świetnej energii, która na pewno rozbawi Was do łez!
Przypominamy, że liczba miejsc jest mocno ograniczona – zostało ich już tylko kilka! Nie czekajcie do ostatniej chwili, bo możecie przegapić tę wyjątkową okazję!
Link do zapisów: https://gpph-group.com/pl/integracja-forumowa-2025/
Zapewniamy Wam mnóstwo śmiechu, dobrej zabawy i niezapomniane wspomnienia. Nie może Was zabraknąć!
Do zobaczenia w marcu!