slawekk225 Wszystkich Forumowiczów serdecznie zapraszamy na integrację 🙂 Za niedługo udostępnimy formularz zgłoszeniowy i za jego pomocą będzie można zapisać się na już 4-tą niezapomnianą imprezę forumową! Także zapisuj tę datę w kalendarzu i widzimy się 7 marca 2025! 💙

6 dni później
    • GPPHRanga 26

Poziom 200
    • Edytowany

Mamy dla Was świetną wiadomość!💥 Zapisy na Integrację Forumową #004 właśnie ruszają!🥳
    W tym roku zapisy na imprezę prowadzimy poprzez formularz zgłoszeniowy 📑 Wypełnienie formularza zgłoszeniowego jest bardzo proste - wystarczy kliknąć w link: https://gpph-group.com/pl/integracja-forumowa-2025/ i wpisać w niego niezbędne dane, a następnie kliknąć "Wyślij zgłoszenie" ➡️👌

• BoguslawRanga 33

Poziom 1027

GPPH zapisany 🤣🤣, i cieszy mnie to że mój pomysł z identyfikatorem przeszedł akceptację 👍

• GPPHRanga 26

Poziom 200

Wow! Naprawdę sporo osób zapisało się w ciągu pierwszych kilkudziesięciu minut, jesteśmy pod wrażeniem! To będzie świetna impreza🥳

• sthonkaRanga 22

Poziom 126

Obecny zapisany 😬

• STALVARRanga 19

Poziom 173

GPPH ja też jestem zapisany już 😀💪

No i poszło zgłoszenie więc świeżak na forum też będzie

• MiodekRanga 25

Poziom 215

Pytanko mam do tych co się zapisali. Czy po wysłaniu formularza dostaliście jakieś potwierdzenie że jesteście na liście gości? Bo wysłałem zgłoszenie chyba ponad tydzień temu i nie mam żadnego info🤔

• BoguslawRanga 33

Poziom 1027

Miodek na maila nic

Miodek Mail zwrotny z potwierdzeniem przyjęcia formularza będzie wysyłany w najbliższym czasie. 🙂 Natomiast przed imprezą forumową będziemy jeszcze do wszystkich dzwonić odnośnie potwierdzenia przybycia. 😁

Potwierdzenie poszło! 😃 Jeśli jest ktoś komu nie doszedł mail, ani nie znalazł w spamie to proszę o informacje zwrotną - zweryfikujemy to. 😎

• BoguslawRanga 33

Poziom 1027

Moderator_WKK doszło 😃

Moderator_WKK Mam potwierdzenie dziękuję

• MiodekRanga 25

Poziom 215

Moderator_WKK jest potwierdzenie na mejlu 😊

10 dni później

Planuję być, również zapisany🙂👍

22 dni później
                                        • HipcioRanga 23

Poziom 183

Dobra Panowie i ja się zapisałem 😁😁😁

Ja jako świeżak również się z wami chętnie zobaczę 🙂

miesiąc później

O ile dostane urlop to będę 😃 Pytanie czy ktoś z okolic GLIWIC lub jadący przez to miasto (lub okolice) również się wybiera i chciałby współtowarzysza podróży?

• GPPHRanga 26

Poziom 200

🎉 Gwiazda Wieczoru Integracji Forumowej #004! 🌟

Mamy dla Was fantastyczną wiadomość!🔥 Podczas naszej niezapomnianej integracji, która odbędzie się 7 marca 2025 roku, wystąpi kabaret Zdolni i Skromni 🎭✨ Ich występy to mieszanka inteligentnego humoru i świetnej energii, która na pewno rozbawi Was do łez! 😂🎉

Przypominamy, że liczba miejsc jest mocno ograniczona – zostało ich już tylko kilka! 🚨 Nie czekajcie do ostatniej chwili, bo możecie przegapić tę wyjątkową okazję! 👇
                                                📑 Link do zapisów: https://gpph-group.com/pl/integracja-forumowa-2025/

Zapewniamy Wam mnóstwo śmiechu, dobrej zabawy i niezapomniane wspomnienia. Nie może Was zabraknąć! 🚀

Do zobaczenia w marcu! 💙

• MiodekRanga 25

Poziom 215

GPPH petarda 😊🤣