GPPH b臋d臋,masz by膰 jak Tommy Lee Jones w 艢ciganym B臋d臋 馃ぃ

Boguslaw Jak w艣ciek艂y byk 馃榿

19 dni p贸藕niej

Co prawda jestem nowy na forum ale mam nadziej臋 偶e b臋d臋 m贸g艂 wzi膮膰 udzia艂 w tym spotkaniu

slawekk225 Wszystkich Forumowicz贸w serdecznie zapraszamy na integracj臋 馃檪 Za nied艂ugo udost臋pnimy formularz zg艂oszeniowy i za jego pomoc膮 b臋dzie mo偶na zapisa膰 si臋 na ju偶 4-t膮 niezapomnian膮 imprez臋 forumow膮! Tak偶e zapisuj t臋 dat臋 w kalendarzu i widzimy si臋 7 marca 2025! 馃挋

6 dni p贸藕niej
          • GPPHRanga 26

Poziom 200
          • Edytowany

Mamy dla Was 艣wietn膮 wiadomo艣膰!馃挜 Zapisy na Integracj臋 Forumow膮 #004 w艂a艣nie ruszaj膮!馃コ
          W tym roku zapisy na imprez臋 prowadzimy poprzez formularz zg艂oszeniowy 馃搼 Wype艂nienie formularza zg艂oszeniowego jest bardzo proste - wystarczy klikn膮膰 w link: https://gpph-group.com/pl/integracja-forumowa-2025/ i wpisa膰 w niego niezb臋dne dane, a nast臋pnie klikn膮膰 "Wy艣lij zg艂oszenie" 鉃★笍馃憣

• BoguslawRanga 33

Poziom 1027

GPPH zapisany 馃ぃ馃ぃ, i cieszy mnie to 偶e m贸j pomys艂 z identyfikatorem przeszed艂 akceptacj臋 馃憤

• GPPHRanga 26

Poziom 200

Wow! Naprawd臋 sporo os贸b zapisa艂o si臋 w ci膮gu pierwszych kilkudziesi臋ciu minut, jeste艣my pod wra偶eniem! To b臋dzie 艣wietna impreza馃コ

• sthonkaRanga 22

Poziom 126

Obecny zapisany 馃槵

• STALVARRanga 19

Poziom 173

GPPH ja te偶 jestem zapisany ju偶 馃榾馃挭

No i posz艂o zg艂oszenie wi臋c 艣wie偶ak na forum te偶 b臋dzie

• MiodekRanga 25

Poziom 215

Pytanko mam do tych co si臋 zapisali. Czy po wys艂aniu formularza dostali艣cie jakie艣 potwierdzenie 偶e jeste艣cie na li艣cie go艣ci? Bo wys艂a艂em zg艂oszenie chyba ponad tydzie艅 temu i nie mam 偶adnego info馃

• BoguslawRanga 33

Poziom 1027

Miodek na maila nic

Miodek Mail zwrotny z potwierdzeniem przyj臋cia formularza b臋dzie wysy艂any w najbli偶szym czasie. 馃檪 Natomiast przed imprez膮 forumow膮 b臋dziemy jeszcze do wszystkich dzwoni膰 odno艣nie potwierdzenia przybycia. 馃榿

Potwierdzenie posz艂o! 馃槂 Je艣li jest kto艣 komu nie doszed艂 mail, ani nie znalaz艂 w spamie to prosz臋 o informacje zwrotn膮 - zweryfikujemy to. 馃槑

• BoguslawRanga 33

Poziom 1027

Moderator_WKK dosz艂o 馃槂

Moderator_WKK Mam potwierdzenie dzi臋kuj臋

• MiodekRanga 25

Poziom 215

Moderator_WKK jest potwierdzenie na mejlu 馃槉

10 dni p贸藕niej

Planuj臋 by膰, r贸wnie偶 zapisany馃檪馃憤

22 dni p贸藕niej
                                              • HipcioRanga 23

Poziom 183

Dobra Panowie i ja si臋 zapisa艂em 馃榿馃榿馃榿

Ja jako 艣wie偶ak r贸wnie偶 si臋 z wami ch臋tnie zobacz臋 馃檪