Spotkanie Forumowe 2025 - znamy termin!馃馃槑
Co prawda jestem nowy na forum ale mam nadziej臋 偶e b臋d臋 m贸g艂 wzi膮膰 udzia艂 w tym spotkaniu
slawekk225 Wszystkich Forumowicz贸w serdecznie zapraszamy na integracj臋 Za nied艂ugo udost臋pnimy formularz zg艂oszeniowy i za jego pomoc膮 b臋dzie mo偶na zapisa膰 si臋 na ju偶 4-t膮 niezapomnian膮 imprez臋 forumow膮! Tak偶e zapisuj t臋 dat臋 w kalendarzu i widzimy si臋 7 marca 2025!
- Edytowany
Mamy dla Was 艣wietn膮 wiadomo艣膰! Zapisy na Integracj臋 Forumow膮 #004 w艂a艣nie ruszaj膮!
W tym roku zapisy na imprez臋 prowadzimy poprzez formularz zg艂oszeniowy Wype艂nienie formularza zg艂oszeniowego jest bardzo proste - wystarczy klikn膮膰 w link: https://gpph-group.com/pl/integracja-forumowa-2025/ i wpisa膰 w niego niezb臋dne dane, a nast臋pnie klikn膮膰 "Wy艣lij zg艂oszenie"
Wow! Naprawd臋 sporo os贸b zapisa艂o si臋 w ci膮gu pierwszych kilkudziesi臋ciu minut, jeste艣my pod wra偶eniem! To b臋dzie 艣wietna impreza
Obecny zapisany
No i posz艂o zg艂oszenie wi臋c 艣wie偶ak na forum te偶 b臋dzie
Pytanko mam do tych co si臋 zapisali. Czy po wys艂aniu formularza dostali艣cie jakie艣 potwierdzenie 偶e jeste艣cie na li艣cie go艣ci? Bo wys艂a艂em zg艂oszenie chyba ponad tydzie艅 temu i nie mam 偶adnego info
Miodek Mail zwrotny z potwierdzeniem przyj臋cia formularza b臋dzie wysy艂any w najbli偶szym czasie. Natomiast przed imprez膮 forumow膮 b臋dziemy jeszcze do wszystkich dzwoni膰 odno艣nie potwierdzenia przybycia.
Potwierdzenie posz艂o! Je艣li jest kto艣 komu nie doszed艂 mail, ani nie znalaz艂 w spamie to prosz臋 o informacje zwrotn膮 - zweryfikujemy to.
Moderator_WKK dosz艂o
Moderator_WKK Mam potwierdzenie dzi臋kuj臋
Moderator_WKK jest potwierdzenie na mejlu
- Edytowany
Planuj臋 by膰, r贸wnie偶 zapisany
Dobra Panowie i ja si臋 zapisa艂em
Ja jako 艣wie偶ak r贸wnie偶 si臋 z wami ch臋tnie zobacz臋