Boguslaw Nie mam daleko
EKONOMICZNE STOŁY SPAWALNICZE GPPH SMART! ✨
Grzegorzbr2 też mi się marzy Trestle ale takie 2400 bo Ty dwa krótkie wziąłeś
Boguslaw W ofercie mają różne rozmiary, ja wybrałem takie jakie mi są potrzebne.
Grzegorzbr2 oki
W naszym sklepie stoły SMART są już do kupienia online https://gpph-group.com/pl/sklep/stoly-spawalnicze/typ-stolu-spawalniczego/ekonomiczne-stoly-spawalnicze
- Edytowany
Hej, pomóżcie w podjęciu decyzji odnośnie grubości blatu w wersji SMART. Wybrałem system fi 16mm ale czytam, że blat o grubości 12 mm może przyjmować duże temperatury i się odkształcić.
Czy to prawda? Czy powinienem zwrócić uwagę na blat o grubości 15mm?
Prace jakie będę wykonywać na tym stole to „drobne” konstrukcje pod stoły, stoliki i półki loftowe.
Lipa dziś lekkie jutro inne, 12 już jest spoko, od temp się nie odksztalj na pewno nie przy loftach itp. bardziej chodzi o chwyt Pina w otworze.
Jeżeli robisz lekkie w 90% to wystarczy.
Ja jakbym miał drugi raz zakupić to tylko 1.2x2.4m 2szt albo 1.5x3m 1szt. A grubość blatu min15mm lub 22mm.
Na dzień dzisiejszy mam 1.2x2.4 15mm system 28, dodatkowe otwory 1szt. I jest spoko ale większy byłby lepszy.
A co do producenta to w większości z polskich producentów to deklarują podobną odchyłkę na mb stołu więc wybór to już kwestia funduszu.i indywidualnego podejścia.
Mam jeden „stół” a właściwie samorobkę bez blatu, taka konstrukcja, do której przytwierdzałem materiał ściskami i wystarczało jednak komfort pracy słaby. Stół ma 100x300 i jak dla mnie jest za duży więc wybrałem Smart 100x200 ale zastanowię się jeszcze nad grubością blatu.
Grzegorzbr2 co na żywo to na żywo, warto zobaczyć
ZU-Met No minął miesiąc i cisza a mieli się kontaktowac odnośnie wymiany, wywalone mam juz na to. Wymienia to wymienia. Miałem być na spotkaniu i wyjaśnić co jest grane, ale z powodów prywatnych nie udało mi się zjawić. szkoda bo.widzialem sporo ciekawych zabawek na filmiku z showroomu u "Pana Grzegorza z Warsztatu moim domem".