Mrauek nie wiem czy mogę tu napisać,Stalwar ma do mnie nr tel dryndnij
Boguslaw chyba możesz, konkurencji GPPH nie robisz bo oni koparek nie sprzedają🙂
Mrauek Jak fachowo się to nazywa to sam nie wiem🙂 coś takiego: zaczep do paralotni z awaryjnym odpięciem 🙂 podczas ciągnięcia przez samochód paralotni waga pokaże na telefonie kierowcy około 300kg to opór jest za duży i tutaj jest zrobione że gdy kierowca wciśnie włącznik świateł przeciwmgielnych to siłownik ściąga haczyk z pętelka i paralotnia jest odpięta 🙂
STALVAR patent super
Mrauek dla Ciebie 15 tys
Boguslaw cena jak za darmo
Boguslaw a skąd jesteś?
Boguslaw kurde, jakbym miał już działkę kupioną i bliżej to już bym lawetę podpinał.
Mrauek Rzeszów podkarpackie
Mrauek polecam sprzedającego🙂👍💪
STALVAR koparka po dużym serwisie przed obecnym sezonem,nowe gąsienice,wszystkie miejsca nasmarowane,roczny akumulator,szybko złącze mechaniczne dwie łyżki w kpl.
Boguslaw spory kawałek, pomyśle o tym w najbliższym czasie i jak jeszcze będzie to się na pewno odezwe 😃
Mrauek niebawem ją wystawie na olx
Mrauek taka.okazja może się nie powtórzyć 🙂
STALVAR ona nowa nie wiele droższa 😁 ale szczerze jak na jakieś wynajmy i roboty w cięższym terenie to pasuje mieć te z 1.5-1.7 tony i rozsuwane podwozie
Dzochar91 nową kosztowała 32 tys teraz taka jak moja kosztuje ok 19 tys netto bo już tyle tego w kraju jest
Boguslaw no można nawet sobie wynająć sama koparkę bez operatora
suszi8512 dziś wszystko można 😃
Dzisiaj takie wyzwanie zakończone 🙂
STALVAR Wykonanie konkret ale zastanawiam się co projektant miał na mysli😉
STALVAR pięknie 👍
STALVAR Kabina większa niż cała moja łazienka 😃