Mrauek 600 mth Berger kraus 800A
Boguslaw Fajna 😃 A jak cena?
Mrauek nie wiem czy mogę tu napisać,Stalwar ma do mnie nr tel dryndnij
Mrauek dla Ciebie 15 tys
Boguslaw chyba możesz, konkurencji GPPH nie robisz bo oni koparek nie sprzedają🙂
Mrauek Jak fachowo się to nazywa to sam nie wiem🙂 coś takiego: zaczep do paralotni z awaryjnym odpięciem 🙂 podczas ciągnięcia przez samochód paralotni waga pokaże na telefonie kierowcy około 300kg to opór jest za duży i tutaj jest zrobione że gdy kierowca wciśnie włącznik świateł przeciwmgielnych to siłownik ściąga haczyk z pętelka i paralotnia jest odpięta 🙂
STALVAR patent super
Boguslaw cena jak za darmo
Boguslaw a skąd jesteś?
Boguslaw kurde, jakbym miał już działkę kupioną i bliżej to już bym lawetę podpinał.
Mrauek Rzeszów podkarpackie
Mrauek polecam sprzedającego🙂👍💪
STALVAR koparka po dużym serwisie przed obecnym sezonem,nowe gąsienice,wszystkie miejsca nasmarowane,roczny akumulator,szybko złącze mechaniczne dwie łyżki w kpl.
Boguslaw spory kawałek, pomyśle o tym w najbliższym czasie i jak jeszcze będzie to się na pewno odezwe 😃
Mrauek niebawem ją wystawie na olx
Mrauek taka.okazja może się nie powtórzyć 🙂
STALVAR ona nowa nie wiele droższa 😁 ale szczerze jak na jakieś wynajmy i roboty w cięższym terenie to pasuje mieć te z 1.5-1.7 tony i rozsuwane podwozie
Dzochar91 nową kosztowała 32 tys teraz taka jak moja kosztuje ok 19 tys netto bo już tyle tego w kraju jest
Boguslaw no można nawet sobie wynająć sama koparkę bez operatora
suszi8512 dziś wszystko można 😃