Zaba1100 Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
Eryk Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
Chce kalendarz ścienny
Chce kalendarz scienny
Michal1988 Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
GPPH Chcę kalendarz ścienny
PaweP Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
GPPH
Chcę kalendarz ścienny i biurkowy
Chcę kalendarz ścienny
Czarek Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
Dzochar91 poruszenie dopiero będzie przed ogłoszeniem wyników konkursu mikołajkowego 🙂😉
Dreyse_r a to jest znowu jakiś konkurs ??? Ooo
Bardzo proszę o wysłanie do mnie kalendarza
Chcę kalendarz ścienny. Pozdrawiam
Chcę kalendarz ścienny 🙂 🙂
johny chcę kalendarz
GPPH Ładny wysyp nowych forumowiczów widać 😃
liteq taki pewnie był cel żeby rozwinąć forum jakiś procent zostanie na dłużej 😀
liteq i dla Ciebie znowu zabraknie kalendarza 😁😉
liteq STALVAR Dreyse_r Dzochar91 Boguslaw ZU-Met Stal-Fun w celu zachowania porządku na Forum, prosimy o przeniesienie rozmów nie związanych z rozdaniem do wątku: "Czat💬 - Bieżące codzienne luźne rozmowy" 🧐👉 https://forum.gpph.pl/d/875-czat-biezace-codzienne-luzne-rozmowy/6777