Również poproszę
Tango aby otrzymać kalendarz, należy napisać: Chcę kalendarz ścienny lub Chcę kalendarz biurkowy. Inne komentarze nie będą brane pod uwagę 😉
Chcę kalendarz biurkowy
DawidKojder Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
Chcę kalendarz ścienny 😉
KGgarage aby otrzymać kalendarz, należy napisać: Chcę kalendarz ścienny lub Chcę kalendarz biurkowy. Inne komentarze nie będą brane pod uwagę 😉
GPPH Chce kalendarz ścienny .
GPPH Chce kalendarz ścienny 😉
Chcę kalendarz ścienny
Zaba1100 Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
GPPH chcę kalendarz ścienny
Eryk Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
Chcę kalendarz ścienny a nawet na dwa jest przygotowane miejsce na ścianie w warsztacie.☺️
Kurła ale poruszenie 😀😀
Dzochar91 poruszenie dopiero będzie przed ogłoszeniem wyników konkursu mikołajkowego 🙂😉
Chce kalendarz ścienny
Chce kalendarz scienny
Michal1988 Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
GPPH Chcę kalendarz ścienny
PaweP Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐