Chcę kalendarz ścienny 🙂 🙂
johny chcę kalendarz
GPPH Ładny wysyp nowych forumowiczów widać 😃
liteq taki pewnie był cel żeby rozwinąć forum jakiś procent zostanie na dłużej 😀
liteq i dla Ciebie znowu zabraknie kalendarza 😁😉
liteq STALVAR Dreyse_r Dzochar91 Boguslaw ZU-Met Stal-Fun w celu zachowania porządku na Forum, prosimy o przeniesienie rozmów nie związanych z rozdaniem do wątku: "Czat💬 - Bieżące codzienne luźne rozmowy" 🧐👉 https://forum.gpph.pl/d/875-czat-biezace-codzienne-luzne-rozmowy/6777
GPPH Chce kalendarz ścienny 😉
Dreyse_r Użytkowników forum? Oby jak najwięcej, jak tylko powodują że forum żyje 😉
liteq jest tak co roku do rozstrzygnięcia wyników 😀
liteq miałem na myśli kalendarz. Już poprawiłem komentarz 😉🙂
Dzochar91 wiem
Dzochar91 jaka jest wartość takiego kalendarza że takie poruszenie, są nowi a są też Ci którzy byli nieaktywni.
Chce kalendarz scienny
-
TechrosZbigiewRostecki Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
Boguslaw właśnie nie mam pojęcia. W każdej jednej firmie dostaniesz za darmo. Ja od GPPH nie chce bo i tak nigdy mi się nie chce tych okienek przesuwać 😂 a biura jako takiego nie mam a w salonie na stole żona mi małego postawić nie pozwali😂
ZU-Met Okienek Ci się nie chce przesuwać? To się nazywa lenistwo level hard 😁😁😁
Stal-Fun poprostu nie marnuje czasu 😄
Stal-Fun moze inaczej nie pamietam o tym i nie spełnia u mnie taki kalendarz swojego zadania🙂
Moderator_BB 🙂🙂🙂
Czarek Rozdajemy kalendarze aktywnym użytkownikom naszego Forum (mającym co najmniej 10 postów na swoim koncie) - zgłoś się, gdy będziesz spełniać warunki rozdania 🤝🧐
Chcę kalendarz ścienny