Stal-Fun dok艂adnie 馃檪 ja by艂em i tak w艂a艣nie si臋 czu艂em 馃檪 zagadywa艂em ale trafia艂em na osoby kt贸re s膮 pierwszy raz 馃檪 jedynie kogo rozpozna艂em to tylko Pana Bogus艂awa z 偶on膮 z kt贸rym zamieni艂em kilka s艂贸w na ko艅cu w temacie jaki by艂 poruszony na moim blogu. 馃槈 mia艂em przyjemno艣膰
rozmowy z dwoma Panami z kt贸rymi wieszkosc czasu sp臋dzi艂em ale te偶 byli pierwszy raz i w膮tpi臋 czy pojawi膮 si臋 ponownie. 馃槅 nikt nie wstawia tu swoich zdj臋膰 i nikt z nowych nie wie jak kto wygl膮da. Wi臋c spotkanie forumowe powinno si臋 opiera膰 na poznaniu wszystkich przynajmniej znanych forumowicz贸w kt贸rych ja znam tylko z nazw poslugiwanych na forum 馃槈 i wtedy wiadomo..
A tak poza tym spotkanie na prawd臋 mi si臋 podoba艂o, I by艂o fajnym do艣wiadczeniem, kierownictwo stan臋艂o na wysoko艣ci zadania, stand up byl馃憤馃憤馃憣 ale w przysz艂o艣ci trzeba jaki艣 akcent ten forumowy zawrze膰 馃檪 To tylko moje zdanie, kt贸re jest szczere 馃榾 zw艂aszcza 偶e os贸b ma by膰 coraz wi臋cej chocia偶 wg mnie 偶eby dotrzyma膰 jako艣膰 takich spotka艅 powinna by膰 ograniczona ilo艣膰 os贸b 馃檪