Stal-Fun dokładnie 🙂 ja byłem i tak właśnie się czułem 🙂 zagadywałem ale trafiałem na osoby które są pierwszy raz 🙂 jedynie kogo rozpoznałem to tylko Pana Bogusława z żoną z którym zamieniłem kilka słów na końcu w temacie jaki był poruszony na moim blogu. 😉 miałem przyjemność
rozmowy z dwoma Panami z którymi wieszkosc czasu spędziłem ale też byli pierwszy raz i wątpię czy pojawią się ponownie. 😆 nikt nie wstawia tu swoich zdjęć i nikt z nowych nie wie jak kto wygląda. Więc spotkanie forumowe powinno się opierać na poznaniu wszystkich przynajmniej znanych forumowiczów których ja znam tylko z nazw poslugiwanych na forum 😉 i wtedy wiadomo..
A tak poza tym spotkanie na prawdę mi się podobało, I było fajnym doświadczeniem, kierownictwo stanęło na wysokości zadania, stand up byl👍👍👌 ale w przyszłości trzeba jakiś akcent ten forumowy zawrzeć 🙂 To tylko moje zdanie, które jest szczere 😀 zwłaszcza że osób ma być coraz więcej chociaż wg mnie żeby dotrzymać jakość takich spotkań powinna być ograniczona ilość osób 🙂