Spotkanie Forumowe 2024 - znamy termin!🤝😎
Dojechałem jeszcze raz dziękuję organizatorom.
Oczywiście były ciekawe nowości ale i ekipa
- Edytowany
Serdecznie dziękujemy wszystkim za liczne przybycie Bez Was nie byłoby tak wspaniałej atmosfery. Do zobaczenia za rok, miejmy nadzieję, że jeszcze w większym gronie!
Też nie mogę sobie darować że w ostatniej chwili mi coś wypadło ale mam nadzieję że będzie kolejna edycja i uda się na niej pojawić
Dziękuje organizatorom za mega spotkanie i pozostałym za doborowe towarzystwo...
P.s. ci co nie byli niech żałują
- Edytowany
Grzegorzbr2 Czy ja wiem czy faktycznie mam czego żałować? Osób wiem że było sporo lecz większość nawet nie wiedziała kto jest kto i kto z kim rozmawia. Mam mieszane odczucia
Stal-Fun dokładnie ja byłem i tak właśnie się czułem zagadywałem ale trafiałem na osoby które są pierwszy raz jedynie kogo rozpoznałem to tylko Pana Bogusława z żoną z którym zamieniłem kilka słów na końcu w temacie jaki był poruszony na moim blogu. miałem przyjemność
rozmowy z dwoma Panami z którymi wieszkosc czasu spędziłem ale też byli pierwszy raz i wątpię czy pojawią się ponownie. nikt nie wstawia tu swoich zdjęć i nikt z nowych nie wie jak kto wygląda. Więc spotkanie forumowe powinno się opierać na poznaniu wszystkich przynajmniej znanych forumowiczów których ja znam tylko z nazw poslugiwanych na forum i wtedy wiadomo..
A tak poza tym spotkanie na prawdę mi się podobało, I było fajnym doświadczeniem, kierownictwo stanęło na wysokości zadania, stand up byl ale w przyszłości trzeba jakiś akcent ten forumowy zawrzeć To tylko moje zdanie, które jest szczere zwłaszcza że osób ma być coraz więcej chociaż wg mnie żeby dotrzymać jakość takich spotkań powinna być ograniczona ilość osób
STALVAR na wcześniejszych spotkaniach Gpph robili prezentacje wybranych zdjęć z bloga danej osoby każdy wstawał i wszyscy wiedzieli to też trwało chwilę zamiast tych przerw na rozmowy mogła by być taka prezentacja jak kiedyś,każdy z nas ma jakiś pomysł żeby kolejne ze spotkań było lepsze bo o to chyba w tym chodzi
Grzegorzbr2 haha oczywiście