• LliteqRanga 19

Poziom 125

Boguslaw i o to właśnie chyba chodzi w takiej grupie jak tu 🙂

Kiedyś pisałem Ci chyba jak to zrobić, ale to zawsze fajniej jak ktoś kto używa na codzień poprawi 🙂

• STALVARRanga 18

Poziom 142

Jaco No te podpory i to centrum dowodzenia 😀 👌💪🤩

Dojechałem 😂 jeszcze raz dziękuję organizatorom. 👍

• sthonkaRanga 22

Poziom 119

Oczywiście były ciekawe nowości ale i ekipa

sthonka jak to mówią żona jest najważniejsza😃

sthonka Grześ Br. I Miodek też są a Sthonka gdzie?

• GPPHRanga 26

Poziom 194
                  • Edytowany

Serdecznie dziękujemy wszystkim za liczne przybycie 😊 Bez Was nie byłoby tak wspaniałej atmosfery. Do zobaczenia za rok, miejmy nadzieję, że jeszcze w większym gronie!

• BoguslawRanga 33

Poziom 999

GPPH My jako użytkownicy Forum Gpph również dziękujemy za niesamowite spotkanie w licznym gronie i za stworzenie miłej rodzinnej atmosfery dużo można by pisać po prostu trzeba być u Was żeby to przeżyć 😃 Dzięki jeszcze raz.

• LliteqRanga 19

Poziom 125

GPPH ja żałuję, że w tej edycji nie udało mi się przybyć, ale już nastawiam się na kolejną i czekam na ogłoszenie daty🙂

• HipcioRanga 22

Poziom 168

Też nie mogę sobie darować że w ostatniej chwili mi coś wypadło ale mam nadzieję że będzie kolejna edycja i uda się na niej pojawić 👍👍

Dziękuje organizatorom za mega spotkanie i pozostałym za doborowe towarzystwo...👍🙂☺️
                              P.s. ci co nie byli niech żałują 😉

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1043
                                • Edytowany

Grzegorzbr2 Czy ja wiem czy faktycznie mam czego żałować? Osób wiem że było sporo lecz większość nawet nie wiedziała kto jest kto i kto z kim rozmawia. Mam mieszane odczucia 🤔

• STALVARRanga 18

Poziom 142

Stal-Fun dokładnie 🙂 ja byłem i tak właśnie się czułem 🙂 zagadywałem ale trafiałem na osoby które są pierwszy raz 🙂 jedynie kogo rozpoznałem to tylko Pana Bogusława z żoną z którym zamieniłem kilka słów na końcu w temacie jaki był poruszony na moim blogu. 😉 miałem przyjemność
                                    rozmowy z dwoma Panami z którymi wieszkosc czasu spędziłem ale też byli pierwszy raz i wątpię czy pojawią się ponownie. 😆 nikt nie wstawia tu swoich zdjęć i nikt z nowych nie wie jak kto wygląda. Więc spotkanie forumowe powinno się opierać na poznaniu wszystkich przynajmniej znanych forumowiczów których ja znam tylko z nazw poslugiwanych na forum 😉 i wtedy wiadomo..

A tak poza tym spotkanie na prawdę mi się podobało, I było fajnym doświadczeniem, kierownictwo stanęło na wysokości zadania, stand up byl👍👍👌 ale w przyszłości trzeba jakiś akcent ten forumowy zawrzeć 🙂 To tylko moje zdanie, które jest szczere 😀 zwłaszcza że osób ma być coraz więcej chociaż wg mnie żeby dotrzymać jakość takich spotkań powinna być ograniczona ilość osób 🙂

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1043

STALVAR Jeśli osób ma byc coraz więcej to według mnie każdy powinien mieć plakietkę ze swoim nickiem z forum lub imieniem i nazwiskiem. Wtedy ludzie wiedzą kto jest kto.

• LliteqRanga 19

Poziom 125

Stal-Fun dla fanów seriali i przyjaciół

liteq 🙂👍👍

Stal-Fun ja rozwiązanie z plakietkami już wspominałem wcześniej jeżeli Gpph czyta to powinni wziąć to pod uwagę,nie każdy ma FB i potem kminic że Robert to Stał fun 😃taki przykład tylko

STALVAR na wcześniejszych spotkaniach Gpph robili prezentacje wybranych zdjęć z bloga danej osoby każdy wstawał i wszyscy wiedzieli to też trwało chwilę zamiast tych przerw na rozmowy mogła by być taka prezentacja jak kiedyś,każdy z nas ma jakiś pomysł żeby kolejne ze spotkań było lepsze bo o to chyba w tym chodzi 😃

Boguslaw Jak to mówią proste rzeczy i rozwiązania są najlepsze 🙂👍

Grzegorzbr2 haha oczywiście 🤣🤣