MIałem kupować drugiego TIGa dla drugiego pracownika, ale padł pomysł tej spawarki zorganizowaliśmy pokazy no i wziąłem 😉
PiotrKocze No to niech zarabia na siebie 👌🙂
Stal-Fun dzięki
Stal-Fun tak trochę stanieje pewnie będzie standardem w każdym większym zakładzie jak teraz np tig.
ZU-Met Zapewne tak, już staniała w przeciągu roku- dwóch.
PiotrKocze fajny sprzęt jak masz sporo pracy albo jakiś kontrakt na określana ilość sztuk np.
Pracy mamy sporo niby tylko ogrodzenia ale mam stałą ekipę pracowników i dosyć dużo zleceń
PiotrKocze i super oby tak dalej 🙂
ZU-Met Ogólnie to czasy lekki nie są jak u każdego ale będzie dobrze😉
PiotrKocze no nie wiadomo jak to będzie ale ogólnie znajomi nie narzekają chociaż stawki już coraz mniejsze bo wszystko coraz droższe i nie każdy może sobie pozwolić na odrodzenie za kilkanaście lub kilkadziesiąt tys .
PiotrKocze Fajna sprawa spawarka laserowa. Robiliście RTG tych spoin albo jakieś testy wytrzymałościowe w porównaniu do tradycyjnych spoin?
MC-TECH Nie nie robiliśmy, ale powiem ci że przetop jest. Tutaj blacha 2mm ( kolor spoiny taki jest bo drut był nierdzewny )
PiotrKocze pójdzie. Jaka mocą spawanie oraz jakiej grubości blach,profili
PiotrKocze fajna 👌👌 Zazdro
Dzochar91 Dzięki
zamorano to posty z przed roku 😀 ale temat ciekawy 😉 posiadasz taka spawarkę?
STALVAR Tak z przed roku, dawno mnie tutaj nie było. Posiadamy, spawamy wszystko bardzo fajnie mogę śmiało polecić
PiotrKocze Cześć - jaką spawarkę kupiłeś? Teź zamierzam coś nabyć - myślałem o Fanuci - byli na pokazie, wszystko wyszło ok, ale chciałbym poznać inne opinie. pozdrawiam sk
slawku Fanuci spoko, jak każda inna na rynku 😉.
COMPLEXSPAW przy spawallniu laserowym powstaje wiele czynników szkodliwych nie tylko dla spawacza ale również osobno przebywających w jego otoczeniu.
Mogę pomóc to ogarnąć.