Kolejne drzwi tym razem przesuwne 😁
Hipcio Bajeczka. Pokażesz jak masz zrobiony system do przesuwania bo mam tez jedne do zrobienia i się zastanawiam jak to ładnie zrobić. Górę chce na tych do szafy 120kg.
ZU-Met wiesz co jeszcze nie kupiony jest bo musimy zrobić przymiarkę bo tam będzie trochę kombinowania bo ściany z karton gipsu a te drzwi trochę ważą bez szyby a co dopiero jak szyba dojdzie.
Hipcio no ja mam tam strop. A wcześniejsze jak robiłeś?
ZU-Met to akurat pierwsze takie drzwi w mojej krótkiej kadencji 😁😁
A tutaj cos w międzyczasie prosta robota ale klient zadowolony kasa się zgadza a o to nam wszystkim chodz przecież😁
Hipcio obicie tez po twojej stronie?
ZU-Met nie tak jak mówiłem nie raz po mojej stronie tylko konstrukcja 👍
Hipcio Tak wiem ale myślałem że jakieś nowe pokłady zdolności dostałeś 😂 A co do drzwi masz już jakiś plan?
ZU-Met etat i takie dłubanie po godzinach zjada tyle czasu że pomału się odechciewa. Podziwiam ludzi którzy tak działają na większą skalę.
Drzwi czekają na przymiarkę.
Hipcio cos o tym wiem bo sam tak przez dwa lata pracowałem. 6-16 etat(później jak byla pandemia do 14) i u siebie w garażu do 20. Człowiek po kilku dniach to wypruty jak po maratonie🙂
Hipcio jeszcze jak robisz na rano to spoko ale na zmiany to już nie ma lekko w życiu 😉
Kolejna karykatura stołu się tworzy 😁😁
ZU-Met dokładnie 🥴
Dzochar91 no właśnie na zmiany dlatego daje to w tyłek. Dobrze że człowiek lubi to robić to inne trochę podejście ale na zdrowiu i wolnym czasie dla rodziny odbija się to dużym echem 🥴
Hipcio Dopóki jest satysfakcja to można pracować, jak dochodzi rutyna i przymus to i 4 godziny dziennie będą męczące.
Hipcio Ja wiem bo też tak robię i jeszcze przychodzą chłopaki czasami do pracy także już nie ma lekko
Hipcio Sam to jeszcze dasz rade ale mi to dziecka bardzo szkoda. Kiedyś jeździłem ciężarówka pn-pt to pamiętam jak była mała i plakala jak wychodziłem do pracy bo tydzień to dla niej wieczność. I mówiła ze inni to wychodzą razem a Ciebie to nigdy nie ma 🥲
Dzochar91 To czemu nie zaczniesz tylko na swoim jak pracy masz wystarczająco?
ZU-Met boo reasumując pewnie finalnie mniej bym zarobił 😉 Prywatna dziś jest za miesiąc jest ale za pół roku chuj Cię strzeli ze zdrowiem i po robocie u siebie 😉
ZU-Met wiadomo i tej relacji już nigdy nie odzyskasz... Wiem to z własnego doświadczenia bo mój ojciec kilka km zrobił za życia 😉
ZU-Met No z dzieciakiem każda chwila jest na wagę złota sam wiem jak jest, dlatego też praca na etacie zadalna w domu 👍🏠 i na swoim też jak najwięcej w warsztaciku 😀💪
Dzochar91 niestety, to ciężkie jest i wymaga dużo samokontroli, bo jak kasa się pojawia to tak samo szybko znika. Ale prowadząc biznes nie wyobrażam sobie nie zbudowania zabezpieczenia na właśnie takie czasy.
Dzochar91 a no nie.