Hipcio bajka
Hipcio spa艂o by si臋 馃槈
No i rok 2024 odrazu b臋dzie lepszy 馃榿馃憤馃榿
Kolejne drzwi tym razem przesuwne 馃榿
Hipcio Bajeczka. Poka偶esz jak masz zrobiony system do przesuwania bo mam tez jedne do zrobienia i si臋 zastanawiam jak to 艂adnie zrobi膰. G贸r臋 chce na tych do szafy 120kg.
ZU-Met wiesz co jeszcze nie kupiony jest bo musimy zrobi膰 przymiark臋 bo tam b臋dzie troch臋 kombinowania bo 艣ciany z karton gipsu a te drzwi troch臋 wa偶膮 bez szyby a co dopiero jak szyba dojdzie.
Hipcio no ja mam tam strop. A wcze艣niejsze jak robi艂e艣?
ZU-Met to akurat pierwsze takie drzwi w mojej kr贸tkiej kadencji 馃榿馃榿
A tutaj cos w mi臋dzyczasie prosta robota ale klient zadowolony kasa si臋 zgadza a o to nam wszystkim chodz przecie偶馃榿
Hipcio obicie tez po twojej stronie?
ZU-Met nie tak jak m贸wi艂em nie raz po mojej stronie tylko konstrukcja 馃憤
Hipcio Tak wiem ale my艣la艂em 偶e jakie艣 nowe pok艂ady zdolno艣ci dosta艂e艣 馃槀 A co do drzwi masz ju偶 jaki艣 plan?
ZU-Met etat i takie d艂ubanie po godzinach zjada tyle czasu 偶e poma艂u si臋 odechciewa. Podziwiam ludzi kt贸rzy tak dzia艂aj膮 na wi臋ksz膮 skal臋.
Drzwi czekaj膮 na przymiark臋.
Hipcio cos o tym wiem bo sam tak przez dwa lata pracowa艂em. 6-16 etat(p贸藕niej jak byla pandemia do 14) i u siebie w gara偶u do 20. Cz艂owiek po kilku dniach to wypruty jak po maratonie馃檪
Hipcio jeszcze jak robisz na rano to spoko ale na zmiany to ju偶 nie ma lekko w 偶yciu 馃槈
Kolejna karykatura sto艂u si臋 tworzy 馃榿馃榿
ZU-Met dok艂adnie 馃ゴ
Dzochar91 no w艂a艣nie na zmiany dlatego daje to w ty艂ek. Dobrze 偶e cz艂owiek lubi to robi膰 to inne troch臋 podej艣cie ale na zdrowiu i wolnym czasie dla rodziny odbija si臋 to du偶ym echem 馃ゴ
Hipcio Dop贸ki jest satysfakcja to mo偶na pracowa膰, jak dochodzi rutyna i przymus to i 4 godziny dziennie b臋d膮 m臋cz膮ce.
Hipcio Ja wiem bo te偶 tak robi臋 i jeszcze przychodz膮 ch艂opaki czasami do pracy tak偶e ju偶 nie ma lekko
Hipcio Sam to jeszcze dasz rade ale mi to dziecka bardzo szkoda. Kiedy艣 je藕dzi艂em ci臋偶ar贸wka pn-pt to pami臋tam jak by艂a ma艂a i plakala jak wychodzi艂em do pracy bo tydzie艅 to dla niej wieczno艣膰. I m贸wi艂a ze inni to wychodz膮 razem a Ciebie to nigdy nie ma 馃ゲ
Dzochar91 To czemu nie zaczniesz tylko na swoim jak pracy masz wystarczaj膮co?
ZU-Met boo reasumuj膮c pewnie finalnie mniej bym zarobi艂 馃槈 Prywatna dzi艣 jest za miesi膮c jest ale za p贸艂 roku chuj Ci臋 strzeli ze zdrowiem i po robocie u siebie 馃槈