ZU-Met Też mam upatrzony z DeWalt. Po nowym roku wezmę napewno
https://allegro.pl/oferta/odkurzacz-przemyslowy-sucho-mokro-18v-230v-dewalt-13992825959
Stal-Fun bajera ale cena zacna
Dzochar91 To fakt ale i tak go kupię bo przy montażu wewnątrz bardzo się przyda 👍
ZU-Met mam, polecam przydatna zabaweczka.
liteq no właśnie założyć na plecy i po wierceniu od razu odkurzyć. Mam WD3 jako taki na montaże ale ciężki żeby z nim latac po drabinie a jak stoi na płycie to praktycznie caly czas włączony
Kolejne drzwi zamontowane 😁👍
Hipcio bravo Ty 👍
Hipcio Piękne 🙂👍👍
Hipcio profesjonalnie 👍😀
Hipcio bajeczka. Jak zrobiłeś ościeżnice?
ZU-Met standard profil 30x20 z tym że otwór był już gotowy obrobiony więc wystarczyło wstawić, przykręcić za akrylowac i gotowe 😁
Wiadomo kwestia dobrego wymiarzenia później wykonania co do przysłowiowego milimetra 😁😁😁
Hipcio aa ok bo musiałem że jakaś warge robiłeś z czegoś🙂
Tym razem coś dla siebie 👍😁
Hipcio bajka
Hipcio spało by się 😉
No i rok 2024 odrazu będzie lepszy 😁👍😁
Kolejne drzwi tym razem przesuwne 😁
Hipcio Bajeczka. Pokażesz jak masz zrobiony system do przesuwania bo mam tez jedne do zrobienia i się zastanawiam jak to ładnie zrobić. Górę chce na tych do szafy 120kg.
ZU-Met wiesz co jeszcze nie kupiony jest bo musimy zrobić przymiarkę bo tam będzie trochę kombinowania bo ściany z karton gipsu a te drzwi trochę ważą bez szyby a co dopiero jak szyba dojdzie.
Hipcio no ja mam tam strop. A wcześniejsze jak robiłeś?
ZU-Met to akurat pierwsze takie drzwi w mojej krótkiej kadencji 😁😁
A tutaj cos w międzyczasie prosta robota ale klient zadowolony kasa się zgadza a o to nam wszystkim chodz przecież😁