Dzochar91 Dobrze wiedzieć 👍🙂
Dzochar91 Długo ją masz często używasz?
Stal-Fun mam ja chwilę kilka miesięcy ale nie używałem jakoś tak drastycznie że ciągle np. w żelbecie po kilka h. Na montaże super będzie , wiadomo silnik jamnik to np. przy ciasnych przejściach gorzej czy w poziomie na wysokości. Ale to kwestia przyzwyczajenia jak robiłeś sieciowa podobna to nie poczujesz różnicy a brak kabla na zajebisty plus
Stal-Fun no nie praktycznie to sama ale ta 133 ma więcej udezen na minutę ale też podobnie
ZU-Met Dokładnie sam zobaczę jeszcze którą wezmę 🤔
Dzochar91 Wiesz ja to głównie na montaże potrzebuje. Schody barierki itp. a brak kabla to duży plus na montażu. Nie ma plątaniny z przedlużaczem, a to zawsze człowieka irytuje.
Stal-Fun mi jeszcze odkurzacz na akumulator by się przydał😁
ZU-Met Też mam upatrzony z DeWalt. Po nowym roku wezmę napewno
https://allegro.pl/oferta/odkurzacz-przemyslowy-sucho-mokro-18v-230v-dewalt-13992825959
ZU-Met mam, polecam przydatna zabaweczka.
Stal-Fun bajera ale cena zacna
Dzochar91 To fakt ale i tak go kupię bo przy montażu wewnątrz bardzo się przyda 👍
liteq no właśnie założyć na plecy i po wierceniu od razu odkurzyć. Mam WD3 jako taki na montaże ale ciężki żeby z nim latac po drabinie a jak stoi na płycie to praktycznie caly czas włączony
Kolejne drzwi zamontowane 😁👍
Hipcio bravo Ty 👍
Hipcio Piękne 🙂👍👍
Hipcio profesjonalnie 👍😀
Hipcio bajeczka. Jak zrobiłeś ościeżnice?
ZU-Met standard profil 30x20 z tym że otwór był już gotowy obrobiony więc wystarczyło wstawić, przykręcić za akrylowac i gotowe 😁
Wiadomo kwestia dobrego wymiarzenia później wykonania co do przysłowiowego milimetra 😁😁😁
Hipcio aa ok bo musiałem że jakaś warge robiłeś z czegoś🙂
Tym razem coś dla siebie 👍😁
Hipcio bajka
Hipcio spało by się 😉