Boguslaw O to to to a kto艣 pa艂eczk臋 musi przej膮膰 馃槈馃榿
Stal-Fun Amen
Rysunek techniczny jest 馃榿馃榿馃榿馃榿 to lecimy z rega艂ami do zrobienia 3 sztuki 馃憤
Hipcio co masz na pod艂odze? sprawdza sie ?
ZU-Met P艂ytki ForteLock przy TIG-u jak najbardziej zdjana egzamin. Szlifowanie im nie strzane ale przy Mag-u niestety odpada bo zwyczajnie si臋 robi膮 艣lady od odprysk贸w.
Hipcio tak my艣la艂em w艂a艣nie ze mig odpada
Panowie musz臋 wykona膰 takie nogi. Kto艣 podpowie od czego zacz膮膰 偶eby si臋 nie bawi膰 z tym d艂ugo?? Bo powiem szczerze 偶e ni hu...a nie mam pomys艂u 馃榿馃馃
Hipcio nie ma zdj臋cia albo tylko mi sie nie 艂aduje 馃榿
ZU-Met te偶 nie mam zdj臋cia
ZU-Met kurde zapomnia艂em doda膰. Ju偶 jest 馃榿馃榿馃榾
Robi艂em takie co艣 dla siebie. Nie mam tyle przyrz膮dow do sto艂u, wi臋c do podstawy spawalem ma艂y plaskownik, tak 偶eby mo偶na by艂o taka nog臋 za pomoc膮 jednego 艣cisku do sto艂u przytwierdzi膰.
Polo a jak to masz pospawane do kupy?? Tylko na rogach i tyle?
Hipcio mo偶na z blach膮 albo tylko na rogach tak i tak b臋dzie, bez blachy jest troskE wiotkie ale p贸藕niej blat usztywni ca艂o艣膰.
Hipcio tylko na rogach. Generalnie bardzo sztywno wysz艂o. Tylko u mnie ma艂y gabaryt.
Ja robilem dwa profile na max co mi tnie pila jakie艣 63' a kolejne dwa na szeroko艣膰 blatu. Zaslepki spawalem na ko艅cu jak mialem z艂o偶one w ca艂o艣膰 bo jak minimalnie pochylisz to nie b臋dzie dolega艂o. Spawane tylko na rogach i tam gdzie nie wida膰.
ZU-Met a pod jaki wymiar blatu robi艂e艣??
Hipcio 1800x800 z tego co pami臋tam d艂ugo艣膰 wyszlo chyba 1680 ale nie jestem pewny
Kolejny st贸艂 i stolik gotowy, mojej pracy tyle reszta malowanie i praca stolarza.
To elementy
A tak ma by膰 w ca艂o艣ci
Kolejny st贸艂 w trakcie prac 馃榿 Profil 60x60 do tego ramki pod blat i dostawki. Wymiar blatu 2000x1000 plus 2 dostawki 500x1000.
Hipcio i co calkiem prosty ten st贸艂, duzo 艂atwiej niz paj膮k standardowy
ZU-Met no dok艂adnie wystarczy uci膮膰 2 k膮ty posk艂ada膰 do kupy i gotowe. Z tym 偶e ja dawa艂em blach臋 mi臋dzy profile 偶eby wzmocni膰 bo by艂 jak 偶ywy 馃榿