Hipcio przynajmniej się nie stresujesz ze cos nie będzie pasowało a i jak klientka fajna to kawę moze zrobi😁
Hipcio piękna robota, kolejny fachowiec od schodów 👍💪
Boguslaw I oby wiecej takich 🙂👍
Stal-Fun tak dokładnie my wiecznie żyć nie bedzmy😀
Boguslaw O to to to a ktoś pałeczkę musi przejąć 😉😁
Stal-Fun Amen
Rysunek techniczny jest 😁😁😁😁 to lecimy z regałami do zrobienia 3 sztuki 👍
Hipcio co masz na podłodze? sprawdza sie ?
ZU-Met Płytki ForteLock przy TIG-u jak najbardziej zdjana egzamin. Szlifowanie im nie strzane ale przy Mag-u niestety odpada bo zwyczajnie się robią ślady od odprysków.
Hipcio tak myślałem właśnie ze mig odpada
Panowie muszę wykonać takie nogi. Ktoś podpowie od czego zacząć żeby się nie bawić z tym długo?? Bo powiem szczerze że ni hu...a nie mam pomysłu 😁🫣🫣
Hipcio nie ma zdjęcia albo tylko mi sie nie ładuje 😁
ZU-Met też nie mam zdjęcia
ZU-Met kurde zapomniałem dodać. Już jest 😁😁😀
Robiłem takie coś dla siebie. Nie mam tyle przyrządow do stołu, więc do podstawy spawalem mały plaskownik, tak żeby można było taka nogę za pomocą jednego ścisku do stołu przytwierdzić.
Polo a jak to masz pospawane do kupy?? Tylko na rogach i tyle?
Hipcio można z blachą albo tylko na rogach tak i tak będzie, bez blachy jest troskE wiotkie ale później blat usztywni całość.
Hipcio tylko na rogach. Generalnie bardzo sztywno wyszło. Tylko u mnie mały gabaryt.
Ja robilem dwa profile na max co mi tnie pila jakieś 63' a kolejne dwa na szerokość blatu. Zaslepki spawalem na końcu jak mialem złożone w całość bo jak minimalnie pochylisz to nie będzie dolegało. Spawane tylko na rogach i tam gdzie nie widać.
ZU-Met a pod jaki wymiar blatu robiłeś??
Hipcio 1800x800 z tego co pamiętam długość wyszlo chyba 1680 ale nie jestem pewny