Boguslaw Ja na pewno bym na niebiesko nie pomalował, nie będzie pasowało do reszty gratów w warsztacie.
Dzochar91 Ty masz swój kolor mi np podoba się kolor KTM Ral 2004. A w warsztacie mam wszystko w kolorach GPPH nawet pila jest niebieska
Boguslaw a jaki problem sobie pomalować w taki sam kolor?
Boguslaw To nie jest problem wydaje mi się ze firma GPPH nie będzie robić problemów jesli ktoś pomaluje na inny kolor niż niebieski.
Stal-Fun to teraz druga kwestia żeby coś takiego oni wyprodukowali i skompletowali to jest logistyka czas i ludzie musiało by być dużo chętnych żeby na to poszli ale wątpię
Boguslaw Dobra to kto się pisze 🙂Robimy listę chetnych 1. Stal-Fun 2. Bogusław 3.🤔🤔🤔Zgłaszać się ino szybko 🙂
Stal-Fun 3. Hipco
Stal-Fun zależy od ceny ale suszi się zglasza
suszi8512 na raty weźmiesz czyli mamy już 4 zamowienia gentelmen o cenę się nie pyta😀
Boguslaw 😁😁😁
Jestem 4 😉
Maseyelo piąty jestesy😀Suszi jest czwarty
Boguslaw dzięki za pilnowanie porządku 😉
Dzochar91 skad on jest?
Halcik
To ja będe 6 .
Gdyby była możliwość handlu tym to ja 100szt. poprosze🙂 Czyli już jest 106
Paulluss piszemy poważne i odpowiedzialne ilosci
Boguslaw a czy to jest nie poważna oferta ? 106 sztuk to już jest jakaś ilość myślę że z 5 nikt nie będzie się bawił . Sprzedawać dalej można tym bardziej że będzie miał wypalone logo gpph
Boguslaw dla siebie na pewno bym chciał. Co do sprzedaży to jeżeli cena półproduktów będzie dla mnie zadawalajaca to podtrzymuje co napisałem.
ZU-Met no to rozmowa z szefami na ten temat już
ZU-Met Spokojnie na mojej grupie na Fb już temat założony i będą brani pod uwagę osoby z forum i z Fb. Zgłoszenia do końca marca