GPPH piękna sprawa kółka już mam i projekt w sumie też 😀👌👍 Podziwiam Was i gratuluję takich super pomysłów tak trzymać 🤞
Panowie ktoś wie gdzie mogą mi wykonać takie elementy z tych plików?
Hipcio tam gdzie mają laser i zaginarkę krawędziową. Sprawa materiału do dogadania czy Ty dostarczasz czy oni że swojego jak mają
Hipcio np. Emil Figiel znajdziesz na mess
Hipcio jeśli w Warszawie to pomogę
Super sprawa fajny pomysł
Boguslaw znasz kogoś i możesz polecić?
Hipcio pisz pod innym tematem nie tu
Dzochar91 skad on jest?
Super film i organizer. Pomyślcie nad uruchomieniem sprzedaży w elementach bo nie jedna osoba chciała by taki organizer w swoim warsztacie 👍👍👍
Stal-Fun podłączam się do tematu, jest tylko problem jeden jeśli to będzie w elementach to co z malowaniem jest tam wycięte logo GPPH i pasowałoby to malować w Ralu takim jak wszystkie rzeczy GPPH a nie w limonkowym czy żółtym
Boguslaw Ja na pewno bym na niebiesko nie pomalował, nie będzie pasowało do reszty gratów w warsztacie.
Boguslaw To nie jest problem wydaje mi się ze firma GPPH nie będzie robić problemów jesli ktoś pomaluje na inny kolor niż niebieski.
Dzochar91 Ty masz swój kolor mi np podoba się kolor KTM Ral 2004. A w warsztacie mam wszystko w kolorach GPPH nawet pila jest niebieska
Boguslaw a jaki problem sobie pomalować w taki sam kolor?
Stal-Fun to teraz druga kwestia żeby coś takiego oni wyprodukowali i skompletowali to jest logistyka czas i ludzie musiało by być dużo chętnych żeby na to poszli ale wątpię
Boguslaw Dobra to kto się pisze 🙂Robimy listę chetnych 1. Stal-Fun 2. Bogusław 3.🤔🤔🤔Zgłaszać się ino szybko 🙂
Stal-Fun 3. Hipco
Stal-Fun zależy od ceny ale suszi się zglasza
suszi8512 na raty weźmiesz czyli mamy już 4 zamowienia gentelmen o cenę się nie pyta😀
Boguslaw 😁😁😁