Alaxa9900 Pewnie za mała marzę może uzyskać, potrzeba większą logistykę itp.
Dzochar91 On już chyba w spawanie się nie bawi teraz prowadzi sklep 😆😆
Alaxa9900 No podobno przegrzewa miejscowo i się krzywi. Ile w tym prawdy to nie wiem.
Polo Najlepiej to by po wodzie chyba było. A segmund albo demmeler jak robiony ?
Polo Mój był laserem wycinany i jest prosty 😂😂😂
Dzochar91 dużo ludzi go poleca to fakt. Tak samo jak zapytasz o szlifierkę to Paweł Pruszyński ale on akurat jest bezkonkurencyjny 🙂
ZU-Met Siegmund chyba?
Alaxa9900 oj wiadomo o co chodzi 🤣
Więc pozostaje chyba Antoni bo firmy powyżej to ceny kosmos 😳😳😳😳
Alaxa9900 Ja kupiłem GPPH taniej niż od Antoniego. Oferta bez VAT .
ZU-Met Z tego co wiem to Antoni wcale nie jest taki tani. Też już nieźle sobie liczy.
ZU-Met ooo bardzo ciekawe jest to co mówisz
ZU-Met 1/4 mniej już robi różnice.
Stal-Fun Ale i tak napewno będzie taniej niż demmeler lub siegmund.
Stal-Fun No dokładnie jakos musiał się wybić jak już każdy go zna marża poszła do góry co jest zrozumiałe. Nie potrzebujesz demmeler ale jednak jakość lepsza a blat azotowanu to na całe życie z naszym przerobem 😂
Dzochar91 No 23 % to bardzo dużo. Jakoś przypadkiem na FB mi się wyświetliło. 2.500pln taniej 🙂
Alaxa9900 Nie potrzebny mi stół z tych firm co napisałeś. Wystarczy mi z GPPH i zrobię tą samą robotę
ZU-Met A czyli nie pytałeś się go bezpośrednio o wycenę ??? Hehe mega obiektywne 🤣🤣🤣
ZU-Met GPPH też może Ci zrobić azotowany wie po co przepłacać za siegmunda lub demmelera
Jak przeglądam te wszystkie stoły to stwierdzam, że chyba będę musiał trochę się wstrzymać z zakupem 🙁 Ceny kosmos, a chyba wolałbym coś porządnego kupić niz jakiś mały i cienki stolik.
Polo Dokładnie wszystko zależy co tworzysz oraz jak chciałbyś być uniwersalny. Mniejszego niż 1000*2000 oraz z 12 mm blachy nie ma co brać.
Polo Poszukaj może używanego w dobrej kondycji. Ostatnio na OLX widziałem używany GPPH na sprzedaż .
Dzochar91 mam ofertę na email z sierpnia 2021 Antoni 8250 netto do tego wysyłka do mnie 400zl. GPPH 9300 netto=brutto bo bez VAT. Dostawa to sama ale bezpośrednio do Mielca mam 160 a do poznania 370.