ZU-Met he he dobre😁😂
ZU-Met Nie tylko, zresztą on robił wcześniej stoły przed wypromowaniem się stalowego tak samo też jest polecany pos-met
Dzochar91 dużo ludzi go poleca to fakt. Tak samo jak zapytasz o szlifierkę to Paweł Pruszyński ale on akurat jest bezkonkurencyjny 🙂
Stoły pos-met wydają się być całkiem fajne. Często w ogłoszeniach producenci straszą żeby nie kupować stołów wycinanych laserem tylko te z otworami frezowanymi. Zastanawiam się czy ma to faktycznie jakieś znaczenie.
Polo Nie pisz tak glsnos bo Cię usłyszą i zjedzą zaraz 🤣
Ten stół w linku od Alaxa9900 jest właśnie chyba wypalany.
Polo Wypalanie laserem wygina blat czy co się z nim dzieje?
Alaxa9900 No podobno przegrzewa miejscowo i się krzywi. Ile w tym prawdy to nie wiem.
A Stalowy jeszcze stołów nie sprzedaje?
Alaxa9900 Pewnie za mała marzę może uzyskać, potrzeba większą logistykę itp.
Dzochar91 On już chyba w spawanie się nie bawi teraz prowadzi sklep 😆😆
Polo Najlepiej to by po wodzie chyba było. A segmund albo demmeler jak robiony ?
Polo Mój był laserem wycinany i jest prosty 😂😂😂
ZU-Met Siegmund chyba?
Alaxa9900 oj wiadomo o co chodzi 🤣
Więc pozostaje chyba Antoni bo firmy powyżej to ceny kosmos 😳😳😳😳
Alaxa9900 Ja kupiłem GPPH taniej niż od Antoniego. Oferta bez VAT .
ZU-Met Z tego co wiem to Antoni wcale nie jest taki tani. Też już nieźle sobie liczy.
ZU-Met ooo bardzo ciekawe jest to co mówisz
ZU-Met 1/4 mniej już robi różnice.
Stal-Fun Ale i tak napewno będzie taniej niż demmeler lub siegmund.
Stal-Fun No dokładnie jakos musiał się wybić jak już każdy go zna marża poszła do góry co jest zrozumiałe. Nie potrzebujesz demmeler ale jednak jakość lepsza a blat azotowanu to na całe życie z naszym przerobem 😂
Dzochar91 No 23 % to bardzo dużo. Jakoś przypadkiem na FB mi się wyświetliło. 2.500pln taniej 🙂