Dzochar91 to była jakaś jedna z tańszych hp1640 ale nie sądziłem że Makita może zrobić takie gówno.
ZU-Met heh no ona rzeczywiście słabo wygląda, dla hobbystów z bloku 😁 Ani do betonu a tym bardziej do metalu bardziej tak do farby
Alaxa9900 jak naciśniesz na swoją nazwę w odpowiedzi kieruje Cie do posta o którego chodzi. O tego twojego cormaka chodzi.
ZU-Met Dzięki nie wiedziałem nawet 😂😂😂
Dzochar91 no tak ale znajomy ma identyczna z DeWalt i przy polerce aż zaczyna parzyc ale dwa lata działała bez zarzutu. Jak dla mnie strzał w kolano coś takiego robić.
Dzochar91 kręciłem nią wkręty samowiercace pchelki i na tym poległa 😁 to tak jak bym ją robiąc teraz przęsła z frezowanymi słupkiem i ocynk ogniowy zaczął spawać z galwanicznych w ceowniku .
Andrej Piła sprawuje sie bardzo dobrze jak na moje potrzeby. Model to Cormak HB 275. Jak narazie żadnych problemów z chłodzenia nie korzystam tak więc nie wypowiadam się. Ogólnie polecam jak bym miał kupić drugi raz to wybieram ta maszynę .
ZU-Met no to rzeczywiście.
Dzochar91 myślę że wkrętarka z Lidla lepiej by dała radę .
ZU-Met Z tego co napisałeś to spokojnie. 😁
Alaxa9900 jak ja rozebrałem to tragedia łożyska w plastikowej obudowie np
ZU-Met Teraz to wszystko nawet czołowe firmy w Chinach produkują. Moim zdaniem współczesne narzędzia już nigdy nie dorównają tym starym.
Alaxa9900 to prawda, ale cena narzędzi dziś a kiedy to trochę tez inaczej dawniej musiałeś odłożyć na coś fajnego a dziś praktycznie każdego stać. Ale za to wychodzi jakość tych narzędzi, optymalizacja produkcji itp.
Alaxa9900 Chińczycy też potrafią dobrze robić tylko to kosztuje trochę więcej niż miseczka ryżu 😁
ZU-Met No tak jak komponenty przypłyną z USA.
Alaxa9900 no może być i tak.
Drugi dzień roboty u brata.
Alaxa9900 drewutnia ?😁
Dzochar91 wyszslnia
Dzochar91 teraz to na chrust😁
Dzochar91 Buda dla latrelka 😂 niech psina ma swobodę.