Alaxa9900 robiłem balustrady na rurce 1/2 tak jak Marek Gatlik może kojazysz i nie wiem jak mi się to sprawdzi. A kupować Milwaukee za 3k to też nie sztuka. A ta praktycznie nowa waży 6kg i ma 8j niby 😁
Alaxa9900 jak będzie leżeć w walizce 🤣🤣
Dzochar91 wydaje Ci się. Nie zawsze wszystko co żółte albo czerwone jest najlepsze. Ale rozumiem dla Ciebie liczą się tylko marki .
ZU-Met to był sarkazm też mam chinczyki ale to jest loteria czasami pada zaraz po zakupie a czasami pracuje lata dzielnie. Ja mam na maxa Makite hr4010c i też padł wirnik jak pożyczyłem koledze 😅
Dzochar91 no tak ale jak bym kupił Milwaukee za 3tys to byś napisał super świetnie mimo że też może paść po pół roku. Robiłem tymi wiertarkami przez dwa lata i działa dobrze. Przekładnia w całości metalowa korpus z stopu magnezu.
Dzochar91 ta jest sds plus
ZU-Met plusa też Makite mam kolega kupił mi w Anglii w 2012r i powiem Ci że dostała w dupę często i pracuje rewelacyjnie, ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Dzochar91 ja kupiłem Makietę wiertarkę ale tragedia nigdy więcej. W sklepie jak mnie widział to uciekał bo 4 razy ja oddawałem
ZU-Met jaki model ?
Alaxa9900 cześć. I jak się sprawuje ta przecinarka? I jaki to typ? Sam zastanawiam się nad kupnem tylko czy używaną starego typu czy nową taką jak Ty.
Andrej ale która przecinarka?
Andrej Piła sprawuje sie bardzo dobrze jak na moje potrzeby. Model to Cormak HB 275. Jak narazie żadnych problemów z chłodzenia nie korzystam tak więc nie wypowiadam się. Ogólnie polecam jak bym miał kupić drugi raz to wybieram ta maszynę .
Alaxa9900 jak naciśniesz na swoją nazwę w odpowiedzi kieruje Cie do posta o którego chodzi. O tego twojego cormaka chodzi.
Dzochar91 to była jakaś jedna z tańszych hp1640 ale nie sądziłem że Makita może zrobić takie gówno.
ZU-Met heh no ona rzeczywiście słabo wygląda, dla hobbystów z bloku 😁 Ani do betonu a tym bardziej do metalu bardziej tak do farby
ZU-Met Dzięki nie wiedziałem nawet 😂😂😂
Dzochar91 no tak ale znajomy ma identyczna z DeWalt i przy polerce aż zaczyna parzyc ale dwa lata działała bez zarzutu. Jak dla mnie strzał w kolano coś takiego robić.
Dzochar91 kręciłem nią wkręty samowiercace pchelki i na tym poległa 😁 to tak jak bym ją robiąc teraz przęsła z frezowanymi słupkiem i ocynk ogniowy zaczął spawać z galwanicznych w ceowniku .
ZU-Met no to rzeczywiście.
Dzochar91 myślę że wkrętarka z Lidla lepiej by dała radę .
ZU-Met Z tego co napisałeś to spokojnie. 😁