Boguslaw Zawsze moze być gorzej szanse są 50/50 ale to jak z USB niby szanse te same a Zawsze jest odwrotnie
ZU-Met mówią tak nie będzie lepiej nie będzie gorzej ,będzie inaczej 😃
DenisMachnik Stół służy do szczepiania i do spawania.W święta możesz obrusem nakryć i wigilię Bożego Narodzenia zrobić😉👍
Boguslaw
Stal-Fun Ok i wszystko jasne 😉👍
Boguslaw nie wiem 🤷, nie zmieniałem żony 🙂. Są tacy co zmieniali kilkukrotnie, stąd wiem że żonę też można wymienić😉. Zapytaj M. Wiśniewskiego (czerwonowłosego) to specjalista od wymiany żon. 😉😃
Dreyse_r Jak człowiek byl młodszy to jeszcze było co wybrać ale teraz to zostały albo takie z którymi nikt wytrzymać nie może albo te których nikt nie chciał 😃
Dreyse_r a jest tu na forum 🤣🤣
Dreyse_r Możesz zmienić żonę ale najgorzej jak to nic nie zmieni 😁😁😁
Dreyse_r i nie tylko żon 😉
Dreyse_r i jaki jebaka... Co nowa babeczka to i dzieciak
ZU-Met i takie co uważały, że "łobuz kocha najlepiej" 😃😉
ZU-Met subtelnie i delikatnie to określiłeś co pozostało🙂
Boguslaw żeby tylko jeden 😀🤫
Boguslaw na tym forum raczej nie😃, chyba ma inne zainteresowanie 👩❤️👨👫
Może na tym forum będzie 😉😃👇
😉
STALVAR Takk bardzo 🙂 ale który wytrzyma z taką 35letnia panna? Zostawisz skarpetki nie tu gdzie trzeba i dostanie szału 😂
Stal-Fun albo gorzej jak się jeszcze trafi 🙂
DenisMachnik Nasze stoły mają niepowtarzalną blachę, która występuje tylko i wyłącznie w produktach GPPH. Zapewniam, że nie ma możliwości, aby temperatura jaka jest wytwarzana przy spawaniu odkształciłaby blachę. 🙂 A jeśli chodzi o odpryski to polecam zaznajomienie się z naszą chemią spawalniczą, szczególnie z Protector'em, który tworzy specjalną, trwałą warstwę ochronną. 😁 A przy okazji warto się zainteresować HD Cleaner'em, który jest doskonały do czyszczenia stołu spawalniczego! 😄 Nasza chemia idealnie się nadaje do utrzymania czystości stołów spawalniczych. 😄 Więcej informacji znajdziesz tutaj 👉 https://gpph-group.com/pl/produkty/chemia-spawalnicza/?gl=1617oz1upMQ..gaNDcxODc3OTgwLjE3Mzg1ODE0NTU.ga_G7CEYBB9P4MTczODU4MTQ1Mi4xLjAuMTczODU4MTQ1Mi4wLjAuMA..gsMQ..ga_J1P0WL4XM1*MTczODU4MTQ1Mi4xLjAuMTczODU4MTQ1Mi4wLjAuMTE0NjU5MjYxNQ..&gclid=CjwKCAiA74G9BhAEEiwA8kNfpXaBO51Tq28MKDPXXFNhb_Nz6otrNHevb6QWVVqYHakyeD7g10AJHRoCLB0QAvD_BwE
A tak nawiasem mówiąc, z tego co kojarzę to wygrałeś w konkursie mikołajkowym naszą chemię! To będzie idealny moment do przetestowania jej! 😄 Kurier odebrał od nas dzisiaj paczki, więc spodziewaj się w najbliższych dniach paczki z logiem GPPH! 😎💙
Moderator_WKK Super 😉👍
Moderator_WKK Nagroda dotarła , jeszcze raz wielkie dzięki 😉👍 Fajna akcja 😁
Dzochar91 pamiątki po związkach mu pozostały🙂
Dzochar91 teraz już nie będzie nowych. No chyba że to dostanie niezłą nagrodę xD
STALVAR tylko czy pamięta te wszystkie imiona 😅
Kolejny domek skończony to już 3ci mega szybko tydzień popołudniami i dwie soboty po 8godz 😃