DenisMachnik panie to jest tylko stół nie samochód za milion ... Kupujesz to dla własnej wygody, usprawnienia pracy, więc wiadomo że czasmi coś może się złapać lub przykleić. Najważniejsze jest częste dbanie o powierzchnię i regularna impregnacja.
Ok i wszystko jasne 😉👍
DenisMachnik No teraz już wiesz 🙂 nie ma co się z nim cackać 🙂
DenisMachnik spawam na stole oczywiście ale dokładam dodatkowe ściski i bazy żeby się wszystko trzymało. Przenosząc na kobylki to po spawaniu wyjdzie kaszana.
ZU-Met Chodzi Ci o to że może pościągać bardziej jak nie jest przykręcone ?
DenisMachnik tak. To co poszczepiane to za malo. Dokręcone do stołu nie ma prawa pracować a i płaszczyznę masz odpowiednią.
DenisMachnik poza tym stół odbiera też ciepło przy spawaniu jak masz na kobyłkach to pracuje w kazda stronę jak chce
Boguslaw
Stal-Fun Ok i wszystko jasne 😉👍
Dreyse_r zainspirowała mnie tą zmianą żony,są jakieś tzw haczyki przy zmianie 🤣
Boguslaw Zawsze moze być gorzej szanse są 50/50 ale to jak z USB niby szanse te same a Zawsze jest odwrotnie
Boguslaw nie wiem 🤷, nie zmieniałem żony 🙂. Są tacy co zmieniali kilkukrotnie, stąd wiem że żonę też można wymienić😉. Zapytaj M. Wiśniewskiego (czerwonowłosego) to specjalista od wymiany żon. 😉😃
ZU-Met mówią tak nie będzie lepiej nie będzie gorzej ,będzie inaczej 😃
DenisMachnik Stół służy do szczepiania i do spawania.W święta możesz obrusem nakryć i wigilię Bożego Narodzenia zrobić😉👍
Dreyse_r Jak człowiek byl młodszy to jeszcze było co wybrać ale teraz to zostały albo takie z którymi nikt wytrzymać nie może albo te których nikt nie chciał 😃
Dreyse_r a jest tu na forum 🤣🤣
Dreyse_r Możesz zmienić żonę ale najgorzej jak to nic nie zmieni 😁😁😁
Dreyse_r i nie tylko żon 😉
Dreyse_r i jaki jebaka... Co nowa babeczka to i dzieciak
ZU-Met i takie co uważały, że "łobuz kocha najlepiej" 😃😉
ZU-Met subtelnie i delikatnie to określiłeś co pozostało🙂
Boguslaw żeby tylko jeden 😀🤫
Boguslaw na tym forum raczej nie😃, chyba ma inne zainteresowanie 👩❤️👨👫
Może na tym forum będzie 😉😃👇
😉
STALVAR Takk bardzo 🙂 ale który wytrzyma z taką 35letnia panna? Zostawisz skarpetki nie tu gdzie trzeba i dostanie szału 😂
Stal-Fun albo gorzej jak się jeszcze trafi 🙂