ZU-Met lepiej mieć kilka sprzętów 😁😁
Dzochar91 w pełni się z tym zgadzam
Czyli Co kiepski pomysł coś takiego? A co byście polecili z synergią jeśli chodzi o migomat
Hipcio a to synergia to jest tak potrzebna ?
Hipcio Synergia nie jest potrzebna tak naprawdę.
No i muszę się pochwalić że za 4 tygodnie zawita u mnie stół z gpph 1500x100 😛😛
Hipcio o widzisz bardzo dobra decyzja która wersja Eco czy plus???
Boguslaw wersja PLUS na kółkach. Dzochar91 no fajnie by było zawsze ułatwia pracę a skoro jest to można z tego korzystać 😃
W takim razie co byście polecili na start z miga i tiga?
Hipcio Z miga moge Ci polecić Kuhtreiber 2200 lub 3000.Zależy też jaką kwote chcesz przeznaczyć.
Stal-Fun Ta firma to jest kopią tigera czeskiego ?
Synergia to się może sprawdza w jakiś markach top a tak to nie wiadomo co tam Chińczycy wgrał.
ZU-Met Synergia tak naprawdę sprawdza się jak ktoś zaczyna przygodę ze spawaniem i nie potrafi spawarki ustawić wtedy to jest pomocne. Prąd i posow drutu ustawia za Ciebie
Stal-Fun no ale działa to w jakimś lepszym sprzęcie kolego ma z synergia to musi za każdym razem robić korekty bo albo klei albo przepala.
Stal-Fun i tu masz Pan zupełną rację ale u mnie synergia na za szybki posuw drutu ha ha 😂 da się skorygować ale nie tyle co trzeba. Czasem na tych synergicznych programach parametry spawania są jakos umownie dobrane ale są do dupy.
ZU-Met Mi to nie potrzebne. Ustawiam na słuch spawarke i musi spawać
Stal-Fun dobrze że masz super słuch 🤣🤣🤣 Żart 😁
Dzochar91 To jest to samo tylko pod inną nazwą
Dzochar91 Ze słuchem i wzrokiem jeszcze u mnie ok 😁😁😁
Zamiast synergii to lepiej dołożyć do pulsu.
ZU-Met Tak ale prawdziwy puls to zaczyna się w spawarkach od 8 tysięcy w gore. W tańszych chinczykach to jest pseudo puls
Boguslaw no ja tam nie mam i nie spawałem takimi bajerami, zawsze można dowalić prądu 😁
Stal-Fun a.to bardzo dobrze.