Hipcio może TigLab
Nie ma od ręki
Hipcio Stalowy też pewnie nie ma ?
Hipcio Wart tych pieniędzy ? Trochę klocek żeby zabrać gdzies na montaż do tego sprawność 40 % i na szpulke 5 kg.
ZU-Met Ogólnie wszystko nco na 5kg to jest kiepskie
Dzochar91 Moze nie tyle kiepskie ale oplacalnosc przy większym przerobie znikoma tak samo jak butle 8kg . Nie wydaje mi się że ktoś chce kupować sprzęt na 5.5tys żeby sobie zrobić kwietnik do domu
ZU-Met Gdzieś na montaż na wyjazd może i dobre ale na warsztat do codziennego spawania nie kupił bym tego. Nastepny chińczyk
ZU-Met No bo jest 4w1 przez to taki drogi. Jak ktoś ma przerób nie kupuje wg. Mnie takiej maszyny tylko 2 różne, ale mogę się mylić
Dzochar91 Tylko jak Ci poleci coś w takiej spawarce to nie masz czym spawać ani tigiem ani migiem. Ja uważam że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Jesli tig i mig to tylko osobno.
Dzochar91 w pełni się z tym zgadzam
Stal-Fun no to ja to doskonale wiem, nie kupuje
Stal-Fun dodatkowa sprawa że butle trzeba zmieniac jak masz jakiegoś pracownika też cię sprzęt ogranicza bo nie da się jednoczesnie spawać mogomatem i tig
ZU-Met Dokładnie
ZU-Met lepiej mieć kilka sprzętów 😁😁
Czyli Co kiepski pomysł coś takiego? A co byście polecili z synergią jeśli chodzi o migomat
Hipcio a to synergia to jest tak potrzebna ?
Hipcio Synergia nie jest potrzebna tak naprawdę.
No i muszę się pochwalić że za 4 tygodnie zawita u mnie stół z gpph 1500x100 😛😛
Hipcio o widzisz bardzo dobra decyzja która wersja Eco czy plus???
Boguslaw wersja PLUS na kółkach. Dzochar91 no fajnie by było zawsze ułatwia pracę a skoro jest to można z tego korzystać 😃