Dzochar91 To wolę z płaskownika bo zostanie sporo odpadu z tej blachy a za bardzo nie mam co wrzucić z 4#
Ile u was za taka noge do stołu u was, proszek złoty profil 30x30, wymiar około 600x700
Dzochar91 Złoty proszek? Za sztukę z 600zl bym policzył.
ZU-Met no złoty... Wiem wyjdzie pod zielony ale akceptowalny to specjalny taki świecący jak na felgi
Dzochar91 Malowałem na taki sam to nie Ral tylko jakis M***. Ludzie sie naoglądają polerowanego mosiadzu i myślą ze taki to będzie efekt😂
ZU-Met no ja wiem... Klientka widziała zaakceptowała więc sprawa ok
Mam pytanko z jakiej blachy wypalić blachy na takiego grila???
STALVAR min 4-5mm
Boguslaw chodzi mi bardziej o jaki gatunek S235 wystarczy ?? Żeby nie wyginalo..
STALVAR metalurgiem nie jestem 😭
STALVAR jak dla siebie to tylko nierdzewna na takie coś... A czy czarnuch czy kajner tak czy siak przy małej grubości wygnie
Dzochar91 No właśnie dla siebie 🙂 nierdzeka a jaka grubość żeby nie było przesadnie za mało albo za dużo?
Mój ruszt w grilu jest z prętów stalowych 10x10mm zwykła stał i nie wygina się😃
STALVAR no w zależności od portfela ale tak ruszty robi się z 4-6mm więc i taka pewnie pasuje wypalić
Dzochar91 spoko dzięki 😉
Kiedyś pytałem czym zabezpieczacie gwinty do ocynku ogniowego i pamiętam że ktoś wrzucił taką pastę z wurta ale nie mogę znaleźć. Możecie jeszcze raz mi to podrzucić ? 😊
Wysyła ktoś transporty paletowe? Potrzebuje ogarnąć wysyłkę Poznań >Radom paleta 1200x2000 wymiary 2550x1450h450 . Waga ok 600kg.?
ZU-Met napisz na laweciarze albo busy
Dzochar91 O właśnie dobry pomysł bo na stronach typu furgonetka to za duże wymiary i nawet JAS albo Raben nie chcą zabrać bo za duże.
Dziś takie ramki pod woliery dla ptactwa 😉👍
Stal-Fun niedługo ściany na kalendarze braknie. A GPPH nie wisi na żadnej. Tak podwieszony migomat jest wygodny?