Miodek to ja rozumiem 馃檪 prawie na mecze fina艂owe euro b臋dzie jak znalaz艂 馃榾
Kto艣 tu chcia艂 widzie膰 LED wpuszczony w elewacje , wi臋c podsylam 馃槂
Znajomy chce 偶ebym mu zrobi艂 st贸艂 z blatem z kwarcu. Blat chce mo偶liwie jak najcie艅szy czyli 20mm blat plus co艣 pod spodem. Ramka z p艂askownika 80x10 z poprzeczkami z tego samego wystarczy, b臋dzie to sztywne? Wymiar blatu 2200x900.
ZU-Met w 艂azience jak daj膮 w granitu 20mm to jeszcze p艂yt臋 OSB pod ca艂o艣膰 si臋 daje bo ma艂o sztywny
Dzochar91 To Akurat nie problem, jedynie to chce zeby nie by艂o to jakie艣 grube na kraw臋dzi a ze to na taras to musi byc podparcie po ca艂o艣ci bo to gowno kruche jest i kto艣 zaraz r贸g obtlucze jakim艣 grillem albo krzes艂em po 馃嵒
Mamy tutaj speca od spawania rur gazowych?
ZU-Met
ZU-Met no to daj blach臋 na pewno pod spodem i b臋dzie pewne jako艣 nie wiem tr贸jk臋 czw贸rk臋 przelicz wag臋 偶eby to by艂o w miar臋 i b臋dzie solidne
Dzochar91 No tak ale taki plat blachy to spore koszta wyjd膮 do tego malowanie. Zeby to mialo sens to by trzeba dac 4mm bo 3 to mi skrzywi przy spawaniu. 60 kg to chyba podzi臋kuj臋 馃槀
ZU-Met przecie偶 obw贸dk臋 do oko艂o nie b臋dziesz na pelno spawa艂
Dzochar91 To wol臋 z p艂askownika bo zostanie sporo odpadu z tej blachy a za bardzo nie mam co wrzuci膰 z 4#
Ile u was za taka noge do sto艂u u was, proszek z艂oty profil 30x30, wymiar oko艂o 600x700
Dzochar91 Z艂oty proszek? Za sztuk臋 z 600zl bym policzy艂.
ZU-Met no z艂oty... Wiem wyjdzie pod zielony ale akceptowalny to specjalny taki 艣wiec膮cy jak na felgi
Dzochar91 Malowa艂em na taki sam to nie Ral tylko jakis M***. Ludzie sie naogl膮daj膮 polerowanego mosiadzu i my艣l膮 ze taki to b臋dzie efekt馃槀
ZU-Met no ja wiem... Klientka widzia艂a zaakceptowa艂a wi臋c sprawa ok
Mam pytanko z jakiej blachy wypali膰 blachy na takiego grila???
STALVAR min 4-5mm
Boguslaw chodzi mi bardziej o jaki gatunek S235 wystarczy ?? 呕eby nie wyginalo..
STALVAR metalurgiem nie jestem 馃槶
STALVAR jak dla siebie to tylko nierdzewna na takie co艣... A czy czarnuch czy kajner tak czy siak przy ma艂ej grubo艣ci wygnie
Dzochar91 No w艂a艣nie dla siebie 馃檪 nierdzeka a jaka grubo艣膰 偶eby nie by艂o przesadnie za ma艂o albo za du偶o?