Boguslaw napewno by nie chciał tego robić ja kiedyś łączówki od tp podłączałem żadna przyjemność
Boguslaw Boguś fachura 😁😁😁👍
Hipcio oj tam nie wszystko sam ale dużo rzeczy tak
Taki kalendarz adwentowy bym mógł mieć. Codziennie inna paleta np😂
ZU-Met a co tam na tej palecie masz??? 😀
Boguslaw dwa przedłużenia 100x100.
ZU-Met chyba 1000x100
ZU-Met Ja czekam na 1500/1000.W przyszłym tygodniu powinno być
Boguslaw tak dokładnie 😂
Stal-Fun ile za sztukę bo to chyba indywidualne zamówienie.
ZU-Met Cos ponad 1500 zł
Stal-Fun sporo.
ZU-Met Przecież z comiesięcznych konkursów się uzbierało więc nie ma co narzekać 😉
Stal-Fun no jasne, ty masz PRO to wszystko droższe.
Stal-Fun dokładnie 👍
ZU-Met jakość ma swoją cenę, mogłeś kupić pro, też byś miał droższe 🤣 ja mam plus i basic z blatem jak w plus i mnie to zadowala jak na moje potrzeby, zobacz jaki przerób ma Robercik i jakie duże konstrukcje ten jego stolik dźwiga. 😀
ZU-Met To fak 👍
Boguslaw Jakość to by była jak bym kupil z blatem azotowanym i do tego frezowany z demellera czy tam siegmunda a tak te 3mm to za duzo nie zmieniaja, moze delikatnie szybciej odbierają cieplo ale bym musiał spawać jakieś łyżki do koparek non stop zebym w minimalnym stopniu to odczuł.
ZU-Met żeby odbierał ciepło to musi być tylko płaskie konstrukcje a przestrzenne to j dynie różnica w cięższe stołu, lepszym uchwycie pinów np. w ściskach, masywniejszym oprzyrządowaniu itp
ZU-Met czepiasz się szczegółów jakbyś robił rzeczy precyzyjne co najmniej dla NASA. Skoro Gpph nie ma jakości to sprzedaj dołóż i kup sigmunda czy tam demelera
Dzochar91 czy 12 czy 15 bez znaczenia jak nie jest spod fazowany tak samo sie piny niszcza i trzymają podobnie😂
ZU-Met może może ja nie mam z 12 to się nie wypowiem 😬 Z 15 mm jest w miarę ale ja też dość mocno go eksploatuje
Dzochar91 swojego tez jakoś nie oszczędzam chociaż staram sie nie przesuwać nic ciężkiego żeby bardzo nie porysować 😂
ZU-Met hehe eee u mnie to już miejscami dziury np po prostowaniu łyżki itp.
ZU-Met Dzochar91 a stół jest do pracowania czy oszczędzania go i przyglądanie się na niego?