ZU-Met chyba by艣 nie chcia艂 tego robi膰
Boguslaw oj to z pewno艣ci膮 馃槀
Boguslaw napewno by nie chcia艂 tego robi膰 ja kiedy艣 艂膮cz贸wki od tp pod艂膮cza艂em 偶adna przyjemno艣膰
Boguslaw Bogu艣 fachura 馃榿馃榿馃榿馃憤
Hipcio oj tam nie wszystko sam ale du偶o rzeczy tak
Taki kalendarz adwentowy bym m贸g艂 mie膰. Codziennie inna paleta np馃槀
ZU-Met a co tam na tej palecie masz??? 馃榾
Boguslaw dwa przed艂u偶enia 100x100.
ZU-Met chyba 1000x100
ZU-Met Ja czekam na 1500/1000.W przysz艂ym tygodniu powinno by膰
Boguslaw tak dok艂adnie 馃槀
Stal-Fun ile za sztuk臋 bo to chyba indywidualne zam贸wienie.
ZU-Met Cos ponad 1500 z艂
Stal-Fun sporo.
ZU-Met Przecie偶 z comiesi臋cznych konkurs贸w si臋 uzbiera艂o wi臋c nie ma co narzeka膰 馃槈
Stal-Fun no jasne, ty masz PRO to wszystko dro偶sze.
Stal-Fun dok艂adnie 馃憤
ZU-Met jako艣膰 ma swoj膮 cen臋, mog艂e艣 kupi膰 pro, te偶 by艣 mia艂 dro偶sze 馃ぃ ja mam plus i basic z blatem jak w plus i mnie to zadowala jak na moje potrzeby, zobacz jaki przer贸b ma Robercik i jakie du偶e konstrukcje ten jego stolik d藕wiga. 馃榾
ZU-Met To fak 馃憤
Boguslaw Jako艣膰 to by by艂a jak bym kupil z blatem azotowanym i do tego frezowany z demellera czy tam siegmunda a tak te 3mm to za duzo nie zmieniaja, moze delikatnie szybciej odbieraj膮 cieplo ale bym musia艂 spawa膰 jakie艣 艂y偶ki do koparek non stop zebym w minimalnym stopniu to odczu艂.
ZU-Met 偶eby odbiera艂 ciep艂o to musi by膰 tylko p艂askie konstrukcje a przestrzenne to j dynie r贸偶nica w ci臋偶sze sto艂u, lepszym uchwycie pin贸w np. w 艣ciskach, masywniejszym oprzyrz膮dowaniu itp
ZU-Met czepiasz si臋 szczeg贸艂贸w jakby艣 robi艂 rzeczy precyzyjne co najmniej dla NASA. Skoro Gpph nie ma jako艣ci to sprzedaj do艂贸偶 i kup sigmunda czy tam demelera
Dzochar91 czy 12 czy 15 bez znaczenia jak nie jest spod fazowany tak samo sie piny niszcza i trzymaj膮 podobnie馃槀
ZU-Met mo偶e mo偶e ja nie mam z 12 to si臋 nie wypowiem 馃槵 Z 15 mm jest w miar臋 ale ja te偶 do艣膰 mocno go eksploatuje