ZU-Met Przecież to są elementy zawieszenia więc będą narażone na warunki atmosferyczne woda sól drogowa zimą więc chyba warto zastosować podkład cynkowy 👍👍👍
Stal-Fun No tak ale np w ocynk ma 600stopni i zachodzi reakcja z metalem podkład jest wygrzewany w max 200 i nie przechodzi przez kompiele chemiczne. Dlatego pytam czy daje coś więcej niż zwykły podkład.
ZU-Met jeszcze trzeba odnowić prawko 🙈
Gasparg Ja mam do lipca. Ile taka przyjemność?
ZU-Met 350 lekarz i psychotesty i 350 e-learning za kwalifikacje i dojdzie do tego fryzjer, fotograf i koszt wydania nowego prawka 😂
ZU-Met ja zawsze daje do ogniowego jak na zewnątrz a jak normalnie to mówię z przyzwyczajenia z podkładem cynkowym, 😁😁
Dzochar91 No widzisz bo to dwie różne rzeczy są.
ZU-Met Ja to akurat bardzo dobrze wiem
Gasparg same koszty😀
Gasparg ja badania miałem za free a za psychotesty 150 bo przy okazji do straży mi się kończyły i tylko za papier 🙂 do lipca mam kwalifikacje właśnie muszę się rozejrzeć
Boguslaw raz na 5 lat można zaszaleć 🙂
ZU-Met a to zawsze mniej do wydania 🙂
Gasparg nie byc może od czasu do czasu będę jechał w InPost to trzeba odnowić .
Czy ten profil to jest dc01 w cenie normalnej ? Nigdy takie ładne mi się nie trafiły . Dużo jaśniejsze od normalnych i idealne płaszczyzny szew też niewyczuwalny.
ZU-Met świeża produkcja
ZU-Met Jest dużo droższy niż normalny. Tak samo blacha dc01 prawie dwukrotnie droższa.
suszi8512 Nie wiem te 80 też wyciągane z paczki całe w oleju a nie są tak jasne. Ciekawe czy ze składem coś nie tak bo to idzie w ocynk .
Stal-Fun No wiem że droższy ale na takim składzie gdzie jest kilkadziesiąt ton stali ktoś może to przeoczyć
He nawet Grabowski kupił sobie stół do biura. Może mały quiz pod fotka jakiś śmieszny komentarz dla relaksu 😉( co mówi Grabowski do Redaktora Ostrego)
sthonka zacznę pierwszy „ Ostry bierzesz te piny dorzucę chemię do stołu „
sthonka "młody, 2400 brutto a jak nie to mam ukraińca na Twoje miejsce" 😂
sthonka Zobacz idealnie płaski przyłóż liniał 😁😁😁
sthonka panie kochany patrz jak przy tym stole się zajebiscie pracuje będziesz pan zadowolony😉
sthonka Panie, patrz pan, płaskość idealna, otwory fazowane, stal ulepszona sprzedam za 500+. Tylko szybko bo boczek panu podkupi.