Hipcio od zięcia dostałem zaraz Ci podeślę jak pudełko znajdę niedrogi a jest w cyc 😀
Hipcio Szukaj na alledrogo albo w necie polecam 😀
Boguslaw a nie oszukuje? Miałem taki co zawsze dodawał 0.5 stopnia. I twój widzę że podbija do pełnego stopnia
liteq być może ale jakąś tam orientacja jest
🛷🛷🛷
Jak na tą chwilę to takie mam wnuki, najmniejsza Marlenka, Duży amstaff Mentuś i labrador Hektor albo Henek 🤣
Sukcesywnie będziemy wymieniać świetlówki w warsztacie, garage na tuby ledowe te są z najwyższej półki 36zl sztuka na próbę kupione 2szt a pomyśleć że mam 12 lamp a w każdej po 2szt x36 zeta wychodzi 864zl trochę dużo
Boguslaw no moje ufo za 4 szt wyslzly więcej 😁🤫
Boguslaw ciekawe czy takie dobre jak moje że radio tylko odbiera po ciemku 😁 dawaj je w heksagon będzie się pięknie Lada prezentować jak w jakimś studiu detailingowym.
Boguslaw oprawy się prosto przerabia na ledy, trzeba wywalić cała elektronikę. 24w to trochę oszczędności będzie na świetle. A więcej lumenów. Jak będziesz resztę wymieniać to pamiętaj takie same. Bo LED ledowi nie równy i denerwuje jak będzie trochę inna barwa
Dzochar91 dawaj fotkę
Boguslaw 😁😁😁
ZU-Met jak ją pomaluje to tak
Dzochar91 a to masz te okrągłe powery ledowe 👍
Dzochar91 trzeba do takiej suwnicy jakiegoś UDT robić?
ZU-Met Każda suwnica z silnkiem elektrycznym podlega UDT. Takie informacje dostałem podczas szkolenia do kwalifikacji na suwnicę
Connor a nie są do jakiegos ciężaru wyłączenia ?
Connor A jak robisz samoróbke też?
ZU-Met Wszystkie które mają silnik elektryczny bezwzględu na udźwig czyli taka 250kg tez
Stal-Fun Teoretycznie nie możesz jej używać jeżeli nie masz wszystkich potrzebnych papierów do homologacji 😅
Stal-Fun Chyba że mowa o napędzie ręcznym to wtedy nie musisz mieć. Ja mam taką i nie siedzi na tym UDT
Stal-Fun z samoróbka pewnie jeszcze gorzej bo nie ma homologacji. Trzeba dobrze żyć z sąsiadami innego wyjścia nie ma😁
Connor a takie wciągarki budowlane chyba nie
Boguslaw Nie wiem. Ja mam uprawnieniami na wciągarki i wciągniki. Co umożliwia mi obsługę suwnic. Obstawiam że Teoretycznie na takie wciągarki potrzeba też