Connor Chwali si臋 ale na fb
23st na warsztacie do malowania Oki ale do pracy za gor膮co, w koszulce si臋 chodzi 馃ぃ馃ぃ
Boguslaw na bogato, 23 na warsztacie.. tyle to ja w domu nawet nie grzeje
Boguslaw co to masz za zegar cyfrowy z termometrem?? Szukam co艣 takiego w艂a艣nie
Hipcio od zi臋cia dosta艂em zaraz Ci pode艣l臋 jak pude艂ko znajd臋 niedrogi a jest w cyc 馃榾
Hipcio Szukaj na alledrogo albo w necie polecam 馃榾
Boguslaw a nie oszukuje? Mia艂em taki co zawsze dodawa艂 0.5 stopnia. I tw贸j widz臋 偶e podbija do pe艂nego stopnia
liteq by膰 mo偶e ale jak膮艣 tam orientacja jest
馃浄馃浄馃浄
Jak na t膮 chwil臋 to takie mam wnuki, najmniejsza Marlenka, Du偶y amstaff Mentu艣 i labrador Hektor albo Henek 馃ぃ
Sukcesywnie b臋dziemy wymienia膰 艣wietl贸wki w warsztacie, garage na tuby ledowe te s膮 z najwy偶szej p贸艂ki 36zl sztuka na pr贸b臋 kupione 2szt a pomy艣le膰 偶e mam 12 lamp a w ka偶dej po 2szt x36 zeta wychodzi 864zl troch臋 du偶o
Boguslaw no moje ufo za 4 szt wyslzly wi臋cej 馃榿馃か
Boguslaw ciekawe czy takie dobre jak moje 偶e radio tylko odbiera po ciemku 馃榿 dawaj je w heksagon b臋dzie si臋 pi臋knie Lada prezentowa膰 jak w jakim艣 studiu detailingowym.
Boguslaw oprawy si臋 prosto przerabia na ledy, trzeba wywali膰 ca艂a elektronik臋. 24w to troch臋 oszcz臋dno艣ci b臋dzie na 艣wietle. A wi臋cej lumen贸w. Jak b臋dziesz reszt臋 wymienia膰 to pami臋taj takie same. Bo LED ledowi nie r贸wny i denerwuje jak b臋dzie troch臋 inna barwa
Dzochar91 dawaj fotk臋
Boguslaw 馃榿馃榿馃榿
ZU-Met jak j膮 pomaluje to tak
Dzochar91 a to masz te okr膮g艂e powery ledowe 馃憤
Dzochar91 trzeba do takiej suwnicy jakiego艣 UDT robi膰?
ZU-Met Ka偶da suwnica z silnkiem elektrycznym podlega UDT. Takie informacje dosta艂em podczas szkolenia do kwalifikacji na suwnic臋
Connor a nie s膮 do jakiegos ci臋偶aru wy艂膮czenia ?
Connor A jak robisz samor贸bke te偶?
ZU-Met Wszystkie kt贸re maj膮 silnik elektryczny bezwzgl臋du na ud藕wig czyli taka 250kg tez